DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:12

Aphelios İtem Dizilimi – Aphelios İtem Build

            Aphelios İtem Dizilimi – Aphelios İtem Build

            Dünya üzerinde en popüler moba strateji oyunu olan League Of Legends oyunu, çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlâ bu popülerliğini korumaktadır. Yapmış olduğu güncellemeler ve yenilikler sayesinde mevcut olan oyuncu kitlesini korumanın yanı sıra bünyesine yeni oyuncular da katmaktadır. İçinde barındırmış olduğu birbirinden farklı, birbirinden esrarengiz karakterler ve bu karakterlerin hikâyeleri sayesinde oyuncu kitlelerinin merakını uyandırmaktadır. Barındırmış olduğu karakterlerin hikâyeleri merak eden oyuncular özellikle ana kahramanlarının hikayelerini öğrenmek için oldukça heveslilerdir. Biz de, siz değerli oyuncuların bu arayışını kolaylaştırmak adına bu karakterlerin kısa hikâyelerini anlatmaktayız. Bugün ki Aphelios İtem Dizilimi – Aphelios İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Aphelios karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin doğru item dizilimini anlatmak istedik. Dilerseniz sizleri daha fazla bekletmeden Aphelios karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

            Aphelios

            Ay’ın loş ışığının altında bir gölge suretiyle, ellerinde silahlarıyla ortaya çıkan Aphelios, inanışına karşı çıkan herkesi derin bir sessizlik içinde yok etmektedir. Bunu yaparken çeşitli silahlarını kullanmaktadır. Keskin nişancı olan Aphelios, zamanında ona güç veren zehir yüzünden dilsiz kalmıştır. Ona rehber olan kız kardeşi Alune, Aphelios’a kendi elleriyle birçok silah tasarlayıp ona teslim etmiştir. Gökyüzünden ay eksik olmadığı sürece Aphelios da yalnız kalmayacaktır.

            Aphelios İtem

            Oyuncuların çoğunun kullanmış olduğu bu itemlerle birlikte Aphelios tam bir savaş makinesine dönüşmektedir.

  1. Genellikle ilk sırada Kararma itemi seçilmektedir.
  2. Bunun akabinde Çelik Kaplamalı Çizme itemi kullanılmaktadır.
  3. Sonrasında ise Kara Balta itemi tercih edilmektedir.
  4. Dördüncü sırada çoğu oyuncu Ölümün Dansı itemi ile çıkmaktadır.
  5. Daha sonra oyuncuların çoğu Serylda’nın Garezi itemini satın almaktadır.
  6. Son olarak Malmortius’un Ağzı itemini alarak dizilimi tamamlamaktadırlar.

Aphelios İtem dizilimini yukarıda belirtildiği şekilde yaptığınız takdirde ezeli düşmanlarınız adeta oyuncağınız olacaktır. Doğru item dizilimi ve doğru oynayış tarzı ile zafer kaçınılmazdır. Düşmanı bozguna uğratmak isteyen oyuncular kesinlikle doğru item dizilimi kullanmak zorundadırlar. Şimdiden sizlere başarılar ve bol zaferler diliyoruz.