DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:01

Aphelios Rün S13 – Aphelios Rün Build

Aphelios Rün S13 – Aphelios Rün Build

Ülkemizde en sık oynanan oyunlardan biri olarak akıllara gelen Lol, efsanevi karakterleri ile oyuncuları kendine hayran bırakmayı başarmış bir oyundur. Bu harika oyunda sağlam ekran grafikleri ve yüksel piksel oyuncu görünümleri onun oldukça sevilmesine neden olmaktadır. Oyuna olan talebin sürekli olarak artması ise onun hiç bir zaman geçmişte kalmaması ve sürekli güncellenmesinden kaynaklanmaktadır. Bizler de bu yazımızda size Lol’ün sevilen karakteri Aphelios hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak onun efsanevi kariyerinde bahsedeceğiz. Sonrasında ise Aphelios Rün S13 – Aphelios Rün Build konusu ile ilgili tüm ayrıntıları size aktararak maçlarda Aphelios seçen birinin hangi Rünlere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili bilgi vereceğiz.

Aphelios

Ellerinde silahıyla ay ışığının gölgelerinden beliren Aphelios, karakter özellikleriyle adeta dosta güven düşmana korku salmaktadır. Onu ifade etmek için en güzel yöntem ise keskin nişancılığı ve silahlarının sesidir. Uzaklardaki tapınağından, kardeşi Alune”nin ellerinde birçok çok silahın ortaya çıkmasını da Aphelios’un sağladığını hatırlatalım.

Aphelios Rünleri

  1. Aphelios İsabet bazında incelendiğinde Efsane Kan özelliğinin %98 ile kullanıldığı görülmektedir.
  2. Ayrıca isabet özelliğinde şifa takımı ve son darbe rünleri oyuncuların özellikle öne çıkardığı skillerdendir.
  3. Aphelios’a Hakimiyet bazında bakıldığında ise Kan Tadı ve Usta Avcı özellikleri ile öne çıktığı görülmektedir.
  4. Özellikle bir rakip şampiyona hasar verdikçe daha fazla güç kazandığı Kan Tadı, Aphelios’da %83 seviyesinde öne çıkmaktadır.

Bu yazımızda sizlere Aphelios rünlerinden bahsettik. Maçlara girmeden önce kısaca rünleri incelerseniz ve o karakterin hangi mücadelelerde daha iyi olduğunu analiz ederseniz kazanma ihtimaliniz oldukça artacaktır. Aphelios’un rünleri görüldüğü üzere oldukça yüksek seviyelerde gözlemlenmektedir. Özellikle kan tadı Aphelios’un imza hareketlerinden biri olarak akıllara gelmektedir. Bunun yanında maçlara giriş yapmadan önce şampiyonun Hakimiyet ve isabet bazında rünlerini ayrı başlıklar altında incelemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Çünkü Aphelios bazı özellikleri zayıf olmasına rağmen diğer güçlü özellikleriyle onu kapatmakta ve düşmanlarına korku salmaktadır. Maçlarda bu karakteri seçmeniz duruma göre değişse de güzel ve keyifli bir oyun oynamanızı sağlayacaktır.