DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:55

Ascent Haritasında En İyi Ajanlar

Valorant; takım oyunudur ve takımınızla uyum içerisinde oynamanız gereklidir. Valorant'ta her bir haritanın kendine has özellikleri bulunur ve ajan seçimleri bu konuda mühim özellik taşımaktadır. Peki, ascent haritasında en iyi ajanlar nelerdir?

Ascent Haritasındaki Ajanlar

Her bir haritanın görüş alanı değiştiği gibi aynı zamanda da düşmanlara karşı uygulanan stratejide her harita farklılık gösterir. Oynadığınız haritalara göre takım arkadaşlarınızla seçeceğiniz ajanların uyumu, oyununuza fazla etki göstermektedir. Ascent haritasıyla örnek vermek gerekirse, harita savunan takım adına oldukça avantajlı bir haritadır ve ajan seçimlerinizi de bunlara göre sağlayarak daha avantajlar elde edebilirsiniz. Takım arkadaşlarınızla seçeceğiniz ajanların uyumları ve haritaya göre seçilecek olan ajanlar, rakiplerinize karşı önde başlamanıza imkan sağlar.

Ascent İçin Seçilebilecek En İyi Takım Ajanları

Ascent için seçilebilecek olan iyi takım ajanları bulunur.

Q - Alarm Botu: Gizli Alarm Botu kuşan. Menzili içine girmiş düşmanların peşine düşen robot göndermek adına ateş et. Robot hedefine ulaştığı zaman patlayarak hedefi savunmasız bir hale getirir. Gönderdiğin botları geri çağırmak adına kuşanma tuşuna basılı tut.

E - Taret: Bir tareti kuşan. 180 derecelik koni içindeki düşmanlara ateş eden taret yerleştirmek için ateş et. Gönderdiğin botu geri çağırma adına kuşanma tuşuna basılı tut.

C - Nanosürü: Nanosürü bombasını kuşan. Bombayı fırlatabilmek için ateş et. Nanosürü yere isabet ettiği anda gizlenecektir. Hasar veren nano robot sürüsü salmak için Nanosürü'yü etkinleştirmek gereklidir.

E - Azlet: Yakınlardaki ruh küresini hemen tüketip kısa süreliğine de olsa saydamlaş. İmparatoriçe etkin ise, aynı zamanda da görünmez olursun.

C - Kem Göz: Yok edilebilir olan, ruhtan bir küreyi kuşan. Gözü yakın mesafede ileriye kullanmak için hızlıca etkinleştir. Göz, ona bakmakta olan tüm düşmanların uzağını görmesini hızlıca engeller.

Q - Sömür: Reyna'nın öldürmüş olduğu düşmanlar, arkalarında üç saniyeliğine Ruh Küreleri bırakırlar. Hemen yakınlarda bir ruh küresini tüketerek kısa süreliğine hızla canını yenile. Bu yetenek ile 100'ü geçen can yenilemeleri de zaman içinde azalır. İmparatoriçe etkin ise yetenek otomatik biçimde, küreyi harcamadan kullanılır.