DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:00

Ashe Rün S13 – Ashe Rün Build

Ashe Rün S13 – Ashe Rün Build

Türkiye’de en çok oynanan oyunlardan bir liste yapılsa bu listenin en üst sıralarında kuşkusuz Lol olurdu. Oyunu oynayanların sayısı o kadar fazla ki yaş skalası incelendiğinde Lol’ü 18 yaşında bir gencin de ya da 45 yaşındaki orta yaşlı birinin oynadığı da görülmektedir. Oyunun böylesine sevilmesinin nedenleri arasında tabi ki karakterlerin ilgi çekici hikayeleri ve akıllara kazınmış rünleri bulunmaktadır. Bizler de bu yazımızda sizin için Lol’ün sevilen karakteri Ashe hakkında bir inceleme yaparak hangi özellikleri daha önemli bununla ilgili kısa bir bilgilendirme yapacağız. Ayrıca Ashe Rün S13 – Ashe Rün Build konusuna da değinerek sizin Ashe rünleri hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacağız. Şimdi ilk olarak Ashe karakterinin hikâyesine bir değinelim

Ashe

Avarosa Kabilesi'nin Buzdoğan savaş anası Ashe, kuzeyin en etkili grubuna komutanlık etmesiyle akıllara gelmektedir. Ayaz Okçu lakaplı kahramanımız, soyunun atadan kalma büyülerini kullanarak Gerçek Buz'dan bir yaya hükmederek gücünü kanıtlamaktadır. Halkı onun hakkında Avarosa'nın yeniden doğmuş hali olarak niteleme yapmaktadır. Ashe’nin en büyük arzusu ise kadim kabile topraklarını yeniden ele geçirerek Freljord'u birleştirmektir.

Ashe Rünleri

  1. Ashe, Hakimiyet bazında incelendiğinde Keskin Sağanak özelliği ile öne çıkmaktadır. Bu özellik ile Ashe, en fazla 3 saldırıda olmak üzere %110 saldırı hızı kazanmaktadır.
  2. Belden Aşağı ve Zombi Totem özellikleri de Ashe için hâkimiyet bazında oldukça önemli olan rünler arasında çoktan yerini almış durumdadır.
  3. Ayrıca Ashe Mükemmel Avcı yeteneğinde Ultin 6 yetenek hızı ile Kelle Avcısı yükü başına 5 yetenek hızı kazanmaktadır.
  4. Ashe, İlham bazında incelendiğinde ise Peksimet Teslimatı’nın %99 ile mükemmel bir seviyede gözlendiği görülmektedir.
  5. Ayrıca %95 seviyesinde Hızını Al rünü Ashe için oldukça önemlidir.

Görüldüğü gibi Ashe Rünleri kaliteli ve niteliklidir. Bu özellikte ve hikâyede bir kahraman tabi ki oyuncular tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. Bu mükemmel okçu halkına karşı asla mahcup olmamak için var gücüyle savaşmayı kendisine adeta bir amaç edinmiş durumdadır.