DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:00

Aurelion Sol Rün S13 – Aurelion Sol Rün Build

Aurelion Sol Rün S13 – Aurelion Sol Rün Build

Lol’ün ev sevilen yanlarından biri karakter hikâyeleri ve onların rünleridir. Lol yapımcıları oyunculara hitap edebilecek nitelikte hikâyeler oluşturmuşlar ve bunları genellikle mitolojiden almışlardır. Hem gerçekçi bir kurguya sahip olması hem de oyunun oldukça keyifli olması onu diğerlerinden ayırmakta ve Lol’ü her yaştan kişinin oynamasına olanak vermektedir. Oyunu oynamak isteyen kişiler bazen direkt olarak rastgele bir seçim yapmakta bazen ise karakter analizlerini okuyarak bu bağlamda değerlendirmeler almaktadır. Biz de bu yazımızda Aurelion Sol Rün S13 – Aurelion Sol Rün Build konusu ile ilgili detay severler için ayrıntılı ancak bir o kadar da sıkmayacak bir yazı hazırlayacağız. Bu yazımızda sizlere hem bilgilendirme yapacak hem de rünler ile ilgili bir özet geçmiş olacağız.

Aurelion Sol

Kozmosun engin boşluğunu gökyüzü harikalarıyla donatmasıyla tanınan Aurelion Sol, şu anda maalesef kendisini kandırıp köleleştiren uzay kâşifi bir imparatorluğun boyunduruğunda bulunmaktadır. Yıldızları işlediği günlere dönme hevesiyle adeta yanıp tutuşan kahramanımız, özgürlüğünü yeniden kazanmak için gökteki yıldızları bile yeryüzüne indirmekten çekinmeyecek bir hırsa bürünmüş durumdadır. Onun imza hareketi ise çevresinde dönen yıldızların rakibe isabet ettiklerinde büyü hasarı verdiği Kâinatın Merkezi’dir.

Aurelion Sol Rün

  1. Aurelion Sol, Hâkimiyet bazında incelendiğinde Elektrik ver özelliğinin oldukça önemli olduğu ortaya çıkmaktadır. Bu rünün sağladığı bonus hasar, kısa takaslarda ve rakibini öldürmek için harika bir yöntemdir.
  2. Hâkimiyet bazında kan tadı ve gözyuvarı koleksiyonu adlı rünler de kahramanımız için muhteşem 2 seçenek olarak akıllara gelmektedir.
  3. Ayrıca İnsafsız Avcı seçeneği de Aurelion Sol için imza rünler arasındadır.
  4. İlham bazında kısa bir inceleme gerçekleştirildiğinde ise Aurelion Sol’ün Peksimet Teslimatı ile öne çıktığı görülmektedir.
  5. Ayrıca Zaman Büken Karışım da Aurelion Sol’ün İlham bazında en sevilen rünleri arasındadır.

Bu yazımızda sizlere Aurelion Sol rünleri ile ilgili kısa bir bilgilendirme yaptık. Farklı rünler ile öne çıkan ve oldukça ilgi çekici bir hikâyeye sahip olan Aurelion Sol için bu inceleme sonrasında maça çıkmanız sizin için de oldukça etkili olacaktır.