DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:11

Azir İtem Dizilimi – Azir İtem Build

            Azir İtem Dizilimi – Azir İtem Build

            Dünya üzerinde en çok tercih edilen ve en çok aktif oyuncu sayısına sahip olan oyunlardan bir diğer de League Of Legends oyunudur. Bu oyunun başarısının arkasında bulunan geliştirici ekibinin yapmış olduğu yenilikler ve güncellemeler sayesinde popülerliğini çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen arttırabilmektedir. İçinde barındırmış olduğu yüzlerce karakter ve bu karakterlerin birbirinden farklı yüzlerce hikâyesi sayesinde oyun sektörünün zirvesine çıkmaktadır. Durum böyleyken oyuncular kendilerine belirlemiş olduğu ana karakterlerin hikâyelerini, oynama tarzlarını ve doğru item dizilimini araştırmaya koyulmuşlardır. Biz de bu noktada siz değerli oyunculara rehberlik etmek amacıyla bu karakterlerin hikâyeleri ve doğru item dizilimlerini anlatmaktayız. Azir İtem Dizilimi – Azir İtem Build başlıklı yazımızda ise sizlere Azir karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin doğru rün dizilimini aktarmakta olacağız. Dilerseniz sizleri daha fazla bekletmeden Azir’in hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

            Azir

            Hem onurlu hem de gururlu bir adam olan Azir, ölümsüzlüğe her geçen gün biraz daha yaklaşmaktadır. Bundan yıllar öncesinde kendisi de fani bir imparator idi. Hanesine birçok zafer ekleyen Azir zaman içinde kibre kapılarak büyük bir ihanete uğradı ve öldürüldü. Daha sonra, bin yılın ardından daha güçlü ve daha kudretli bir biçimde tekrardan doğmuştur. Sahip olduğu şehrin kumların altında kaldığını gören Azir, bu şehri ayağa kaldırmak için var gücüyle savaşmaktadır.

            Azir İtem

            Doğru item dizilimi ile tam bir imparatora bürünen Azir, oyuncular tarafından genellikle aşağıdaki item dizilimi ile oynanmaktadır.

  1. Oyuncular genel olarak ilk sırada Morellonomikon itemini tercih etmektedirler.
  2. İkinci sırada ise büyük bir çoğunluk Nashor’un Dişi itemini almaktadırlar.
  3. Sonrasında Banshee’nin Duvağı itemini envanterlerine eklemektedirler.
  4. Hemen ardından Mejai’nin Ruhyiyeni itemini satın almaktadırlar.
  5. Beyinci sırada ise Rylai’nin Kristal Asası itemini tercih etmektedirler.
  6. Son olarak Liandry’nin Istırabı itemini alarak item dizilimini noktalamaktadırlar.

Unutmayın ki doğru item dizilimi ile oyunda bulunan bütün karakterler bir şansı hak etmektedir. Azir İtem dizilimi ise yukarıda belirtildiği gibidir.