DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:11

Bard İtem Dizilimi – Bard İtem Build

            Bard İtem Dizilimi – Bard İtem Build

            Dünya üzerinden moba strateji kategorisinde en çok ve en aktif oyuncu kitlesine sahip olan League Of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen yapılan güncellemeler ve yenilikler sayesinde popülerliğini arttırmaya devam etmektedir. Bunun yanında içinde bulundurduğu yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait olan birbirinden farklı ve birbirinden enteresan olan yüzlerce hikâye sayesinde daha da cazip bir seçenek hâline gelmektedir. Öyle ki, ana karakterlerini belirleyen oyuncular bu karakterleri daha rahat benimseyin daha rahat oynayabilmek için kendilerine rehber aramaktadırlar. Bizler de bu noktada devreye girerek siz değerli oyuncular için karakterlerin kısa hikâyelerini ve bu karakterlerin doğru item dizilimini anlatmaktayız. Bard İtem Dizilimi – Bard İtem Build başlıklı yazımızda ise siz değerli oyunculara Bard karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin doğru ve en çok kullanılan item dizilimini aktarmak istedik. Dilerseniz lafı daha fazla dolandırmadan sizlere Bard karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

            Bard

            Uzayın derinliklerinde yaşamını sürdüren ve bir seyyah olan Bard, oldukça sessiz ve hayatın ortaya çıkarmış olduğu bu karmaşadan oldukça uzak bir yaşam tarzı benimsemiştir. Adına birçok beste yapılan Bard, geçmiş olduğu çevrelerdeki bütün ilgiyi üzerine toplamaktadır. Çoğu zaman iyilik için savaşan Bard, bazı zamanlarda çevresi tarafından yanlış anlaşılabilmektedir. Yine de Bard zorunda kalmadığı sürece iyilikten şaşmamaktadır.

            Bard İtem

            Oyuncuların birçoğu aşağıdaki item dizilimini kullanarak kendi hâlinde takılmakta olan Bard karakterini bir canavara dönüştürebilmektedirler.

  1. İlk sırada oyuncuların geneli Gerçek Buz Parçası itemini tercih etmektedirler.
  2. Sonrasında Atiklik Çizmelerini alarak maçlarına devam etmektedirler.
  3. Bunun ardından Demir Solari’nin Broşu itemini çoğu oyuncu satın almaktadır.
  4. Dördüncü sırada Ölü Adamın Zırhını büyük bir kitle tercih etmektedir.
  5. Daha sonra Kefaret itemini tercih etmektedirler.
  6. Son olarak Kimyasal Çürütücü itemini kullanarak dizilimi tamamlamaktadırlar.

Bard İtem dizilimi yukarıda belirtildiği şekildedir. Doğru item dizilimi ile oldukça işlevsel bir hâle bürünen Bard karakterini deneyimlemenizi kesinlikle tavsiye etmekteyiz. Şimdiden bol zaferler dileriz.