DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:26

Bigo Id Nedir?

Bigo Id Nedir?

Hem ülkemizde hem de dünyada giderek yaygınlaşan ve popülerleşen bir canlı yayın uygulaması olan Bigo Live uygulaması her geçen gün çok daha fazla kişiye ev sahipliği yapmaktadır. Ülkemizde de milyonlarca kullanıcı sayısına sahip olan Bigo Live uygulaması hakkında merak edilenler de son derece fazladır. İçinde oldukça fazla şey barındıran Bigo Live uygulaması yeni kullanıcılar için biraz karmaşık gelebilmektedir. Bigo Live uygulaması yayıncılar için bir para kazanma kaynağıdır. Bu paralar izleyiciler tarafından verilmektedir. Tabii ki Bigo Live uygulamasında doğrudan yayıncılara para verilmemektedir. Bunun yerine izleyiciler Bigo Live dükkanından yayıncılara göndermek için hediyeler alırlar ve bu hediyeleri yayıncılara yollayarak onların para kazanmasını sağlarlar. Böylelikle sevmiş olduğunuz yayıncıları da desteklemiş olursunuz. Bigo Live hakkında merak edilen konulardan biri de Bigo Id Nedir konusudur. Dilerseniz maddeler halinde bu sorunun cevabını siz değerli okurlara ve kullanıcılara vermeye başlayalım.

Bigo Id Nedir Ne İşe Yarar?

Her uygulamada farklı yollarla kişilerin bulunması sağlanmaktadır. Bazı uygulamalar bunu bir kimlik belirleyerek yapmaktadır bazı uygulamalar ise kullanıcı adları sayesinde yapmaktadır. Bigo Id Nedir Ne İşe Yarar sorusu son derece merak edilen bir sorudur ve aşağıda maddeler halinde cevaplanmıştır.

  • Bigo id hesabınızın kimlik numarası gibidir, eşsizdir.
  • Bigo id sayesinde isim benzerliği veya yakınlığından doğacak yanlış takip sorunları ortadan kaldırılmıştır.
  • Bigo id aracılığıyla arama kısmına veya arkadaş ekleme sayfasında size verilen id girerek direk istediğiniz kişiye ulaşabilirsiniz.
  • Bigo Live uygulamasına giriş yaparak karşınıza gelen ekranın sağ altında ben yazısına dokunun.
  • Ardından karşınıza gelen ekranın profil resminin altında ID yazısını göreceksiniz. O sizin kimliğinizdir.
  • Profil fotoğrafınızın üstüne tıklayarak profilinize gidebilir ve id yani kimliğinizi kopyalayabilirsiniz.

Yukarıda verilen adımlar bigo live içinde bulunan id yani profilinizin kimliğinin ne işe yaradığı ve nasıl bulunduğunu anlatmaktadır. Bigo id sayesinde eklemek istediğiniz kişileri daha kolay ve sorunsuz bir şekilde ekleyebilir ve takip edebilirsiniz. Aynı şekilde sizi eklemek isteyen kişilere de id verebilirsiniz.