DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:22

Bigo Kalkan Kaç Para

Bigo Kalkan Kaç Para

Canlı yayın uygulamaları her geçen gün daha da popüler olmaya başlamıştır. Bu popülerliğinin arkasında kullanıcıların klasik uygulamalardan sıkılması yatmaktadır. Kullanıcıların yeni uygulamalar aradığını fark eden yapımcılar birçok farklı canlı yayın uygulaması piyasaya çıkarmıştır. Fakat indirme sayılarına ve aktif kullanıcı sayılarına bakılacak olursa Bigo Live uygulaması diğer canlı yayın uygulamalarının arasından büyük bir farkla sıyrılmayı başarmıştır. Bigo Live uygulamasında diğer uygulamalarda da olduğu gibi hediye sistemiyle para kazanma mümkündür. Bunu duyan yayıncıların birçoğu Bigo Live uygulamasına yönelmektedir. Oldukça çeşitli hediyeler barındıran Bigo Live uygulamasında ucuz ve pahalı hediyeler de bulunmaktadır. Bu hediyeleri yayıncılara gönderebilmek için bir miktar gerçek para harcamanız gerekmektedir. Uygulama içinde yayıncılara hediye göndermenin yolu elmaslardan geçmektedir. Elmasları alabilmek için de gerçek paralar harcamanız gerekmektedir. Bigo Kalkan Kaç Para sorusu da en çok merak edilen hediye olan kalkan hediyesinin fiyatını merak eden kullanıcıların aratmış olduğu sorulardan yalnızca bir tanesidir.

Bigo Live Kalkan Hediyesi Ne Kadar?

Bigo Live uygulamasında diğer tüm uygulamalar gibi hediye mantığı yer almaktadır. Hediyelerin fiyatları birbirine göre farklılık göstermektedir. Bigo Live Kalkan Hediyesi Ne Kadar? Sorusunun cevabı aşağıda maddeler hâlinde verilmiştir.

  • Bigo Live uygulamasında bütün hediyeler elmas ile alınabilmektedir.
  • Şu anda Kalkan hediyesinin uygulama içindeki fiyatı 999 elmas olarak belirlenmiştir.
  • 800’den fazla elmas şu an 650 Türk Lirası civarında fiyatlandırılmaktadır.
  • Bundan dolayı Kalkan Hediyesinin ortalama fiyatı 700 – 750 Türk Lirası civarında olmaktadır.

Bigo Live uygulamasında birbirinden farklı birçok hediye bulunmaktadır. Kalkan hediyesi pahalı hediyeler arasında yer alsa da kalkan hediyesinin iki üç katı daha pahalı olan hediyeler de mevcuttur. Bu hediyeleri bir yayıncıya vermek ne kadar doğrudur orası parayı veren kişiye sorulmalıdır. Bundan dolayı kimsenin kimseye bir hakaret etme hakkı yoktur. Herkes kendi bütçesine göre sevmiş olduğu yayıncıyı destekleme hakkına sahiptir. Bunun yanında uygulama içinden satın aldığınız elmaslar ile bazı zamanlarda düzenlenen çekilişlere de katılabilirsiniz. Bu çekilişlerde fiziksel hediyeler ve elmaslar da bulunmaktadır.