DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:29

Bigo Live Ban Kaldırma

Bigo Live Ban Kaldırma

Canlı yayın açmak isteyen kullanıcılar için oldukça geniş yelpazede uygulama çeşitliliği bulunmaktadır. Bu uygulamaların arasında en sevilenlerden birisi de Bigo Live uygulamasıdır. Bigo Live uygulaması milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başarmıştır. Bu başarısının ardında sıkı bir çalışma yatmaktadır. Bigo Live uygulamasını diğer canlı yayın platformlarından ayıran şey ise hem kullanıcıları hem de yayıncıları aktif olarak uygulama içinde tutmaktan geçmektedir. Bigo Live uygulamasında yayıncılar kadar izleyiciler de kazanç sağlayabilmektedir. Tabii ki bu kazançlar bir yayıncı kadar olamamaktadır.

Bigo Live uygulaması diğer tüm uygulamalar gibi birtakım kurallara sahiptir. Bu kuralları ihlal eden kullanıcılar ve yayıncılar birtakım cezalara çarptırılmaktadır. Bu cezalar genellikle uyarı cezası olmaktadır fakat çok ileriye gider kullanıcı veya yanıcılar uygulama üzerinde yasaklanabilmektedir. Bu duruma halka arasında ‘banlanmak’ veya ‘ban yemek’ denmektedir.

Bu yazımızda Bigo Live Ban Kaldırma hakkında bazı ipuçları verilmektedir. Biraz daha alt kısımlarda açılmış olan başlıkta bu ipuçlarına ulaşabilirsiniz.

Bigo Live Ban Nasıl Kaldırılır?

Bigo Live uygulamasında yasaklanan kullanıcıların cevabını oldukça merak ettiği sorulardan birisi de Bigo Live Ban Nasıl Kaldırılır sorusudur. Bu sorunun cevabı aşağıda maddeler halinde verilmiştir. Adımları atlamadan uygulamanız durumunda yasağınızın kaldırılma ihtimali söz konusudur. Aşağıdaki maddeleri uygulamanız durumunda %100 bir ban kaldırma söz konusu değildir.

  • Genellikle Bigo Live uygulamasının kurallarına aykırı davranan kişiler banlanmaktadır.
  • Uzun süren bir yasaklama söz konusu ise hesabınızdan tamamen çıkış yapıp tekrar giriş yapın.
  • Ardından ban kaldırmanız için gerekli hizmet sayfasına ulaşmanız gerekmektedir.
  • Bu sayfada sizin gibi kullanıcılar için oluşturulmuş bir itiraz butonu bulunmaktadır.
  • Bu butona dokunarak banınızın kaldırılması için itirazını oluşturabilirsiniz.
  • Şunu belirtmeliyiz ki; bu adımda hesabınızın tamamen yasaklanması engellenemez veya geri açılması kesin değildir.
  • İtirazınızın cevaplandırılması genellikle 10 dakika veya bir hafta sürmektedir.
  • Yasaklanmamak için Bigo Live uygulamasının topluluk sözleşmesine göz atabilirsiniz.

Yukarıda belirtilen maddeler Bigo Live uygulamasında meydana gelen yasaklamanızı kaldırmanıza yardımcı olabilmektedir. Siz siz olun bu gibi platformlarda Topluluk Sözleşmesini okumadan fiili eylemlerde bulunmayın.