DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:23

Bigo Live Code Nedir?

Bigo Live Code Nedir?

Günümüzdeki insanlar televizyondan giderek uzaklaşmaktadır. Bunun yerine ellerinde bulunan akıllı cihazlardan istedikleri gibi dizi, film, video veya canlı yayın seyretmektedir. Günümüzde giderek popülerleşen canlı yayın mecrası ise ülkemizde büyük bir ilgi görmektedir. Bundan dolayı Bigo Live uygulaması ülkemizde de giderek popülerleşen ve milyonlarca kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran bir uygulama hâline gelmiştir. Canlı yayın izlemeyi seven insanlar bu uygulama üzerinden kendilerine izlemek için yayıncılar bulmaktalar ve bu yayıncılardan kendilerini eğlendirmeyi başaranlara hediyeler göndererek destek olmaktadır. Bu sayede Bigo Live uygulaması üzerinden para kazanan birçok insan da yayıncılık mesleğini deneyimleme şansı yakalamaktadır. Böylesine güzel ve popüler olan bir uygulamanın hakkında merak edilenler de son derece fazladır. Merak edilen konular arasında Bigo Live Code Nedir konusu da bulunmaktadır. Bu sorunun cevabını maddeler hâlinde yazımızın devamında açıklamış bulunmaktayız. Yazımızı okuyarak bu maddelere ulaşabilirsiniz.

Bigo Live Davet Kodu

Canlı yayın uygulamalarının büyük bir çoğunluğunda bulunan davet kodu Bigo Live uygulamasında da bulunmaktadır. Bu kod sayesinde kullanıcılar da ufak çaplı gelirler elde edebilmektedir. Dilerseniz Bigo Live Davet Kodu hakkında daha detaylı bilgiler vermek için devam edelim.

  • Bigo Live davet kodu arkadaşlarını uygulamaya getiren kullanıcıları ödüllendirmek için yapılan bir etkinliktir.
  • Uygulamaya sizin göndermiş olduğunuz davet kodu ile kayıt olan ve gerekli şartları yerine getiren kullanıcı başına bir miktar ödül alırsınız.
  • Bigo Live uygulamasına giriş yapın.
  • Ardından sağ altta ‘ben’ yazan butona dokunun.
  • Hemen ardından açılan ekranda para kazan yazısını bulun ve dokunun.
  • Daha sonra karşınıza davet et kazan etkinliği gelecektir.
  • Bu sayfada kendi davet kodunuzu bulabilir ve arkadaşlarınızı uygulamaya davet edebilirsiniz.

Yukarıdaki adımları takip ederek sizler de Bigo Live uygulamasından para kazanabilirsiniz. Uygulamaya kayıt olurken telefon numaranızı doğru şekilde girmek tavsiye edilmektedir. Kazandığınız miktarları uygulama üzerinden çekerken telefon numaranız lazım olacak. Uygulama üzerinden para çekimi yaparken telefon numaranıza çeşitli kodlar gönderileceğinden dolayı telefon numaranızı doğru olarak girmeniz son derece önemlidir.