DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:27

Bigo Live Kalkan Nedir?

Bigo Live Kalkan Nedir?

Günümüzde canlı yayın izlemekten ve canlı yayın açmaktan hoşlanan milyonlarca insan bulunmaktadır. Bu insanlar kendilerine en iyi hitap eden uygulamayı kendi canlı yayın platformları olarak belirlemektedir. Günümüzde oldukça popüler bir duruma gelen ve birçok insanın beğendiği uygulamalardan birisi de Bigo Live uygulamasıdır. Bu uygulama tasarımı ve kolay bir şekilde yayın yapılabilme özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Birçok kişinin para kazanma hayalini süsleyen bu uygulama içinde gerçek para kazanmak da mümkündür. İzleyicilerin gerçek para karşılığında almış olduğu uygulama içi hediyeleri istedikleri yayıncılara göndermesiyle yayıncıların para kazanması sağlanmaktadır.  Bunun yanında uygulama içinde anlaşmalı yayıncı olabilmek de son derece mümkündür. Bunun için bazı şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Bireysel açılan yayınlardan çok daha zor olan bu yayıncılık türünde belli bir kitleyi çoktan elde etmiş olmanız gerekmektedir. Bigo Live uygulaması içinde birbirinden enteresan eşyalar mevcuttur. Bunlardan birisi de kalkandır. Kalkanı gören kullanıcıların birçoğu Bigo Live Kalkan Nedir sorusunu araştırmaktadır. Bu yazımızda sizlere kalkanın ne olduğunu açıklayacağız.

Bigo Live Aile Kalkanı Nedir?

Bigo Live uygulaması içerisinde birbirinden enteresan ve birbirinden farklı hediye çeşitleri bulunmaktadır. Bunlardan birsi de aile kalkanıdır. Her hediyenin birbirinden farklı fiyatları mevcuttur. Bigo Live Aile Kalkanı Nedir? Sorusu oldukça merak edilen bir sorudur. Aşağıda maddeler hâlinde cevapları verilmiştir.

  • Bigo Live uygulaması içinde 20 Seviyenin üstündeki kullanıcılar aile oluşturabilmektedir.
  • Oluşturulan ailenin amacı izleyiciler ile yayıncılar arasındaki bağın kuvvetlenmesidir.
  • Kurulan aileler yayıncılar ile izleyiciler arasındaki sadakati simgelemektedir.
  • Aile kalkanı hediyesi ise değeri 999 elmas olan bir hediyedir.
  • Bu hediyeyi satın alan kullanıcılar ailesi gibi düşündüğü ve üyesi olduğu yayıncıya göndermektedir.
  • Bu sayede izleyiciler yayıncılarına olan bağlılıklarını göstermiş olmaktadır.

Bigo Live uygulamasında birçok hediye bulunmaktadır. Bu hediyeler arasında 1 elmas fiyatında olan da vardır, 9999 fiyatında olan hediyelerde vardır. Bu hediyelerden bütçenize uygun olanını satın alarak izlemekten keyif aldığınız yayıncıları destekleyebilir ve onları gelir elde etmesini sağlayabilirsiniz.