DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:28

Bigo Live Pc Yayın Açma

Bigo Live Pc Yayın Açma

Bigo Live uygulaması canlı yayın izlemekten hoşlanan insanların tercih etmekten büyük bir memnuniyet duyduğu bir uygulamadır. Bunun yanında Bigo Live uygulamasını canlı yayın yapma deneyimini yaşamak isteyen ve bundan bir gelir etmeyi hedefleyen kimseler de tercih etmektedir. Milyonlarca insana ulaşmayı başaran Bigo Live uygulaması gün geçtikçe çok daha fazla insana ulaşmayı başarmaktadır. Böylesine bir popülerlik yaşaması birçok insanın aklında sorular oluşmasına sebebiyet vermektedir. Bu sorulardan birisi de Bigo Live Pc Yayın Açma konusu hakkındadır. Genellikle oyun yayını açmak isteyen kullanıcıların araştırmakta olduğu bu sorunun cevabı yazımızın ilerleyen kısımlarında maddeler hâlinde anlatılmıştır. Bilgisayar aracılığıyla Bigo Live uygulamasından yayın açmak son derece kolay bir işlemdir. Bunun için yapmanız gereken tek şey aşağıda bulunan maddeleri atlamadan uygulamak olacaktır.

Bigo Live Bilgisayardan Yayın Açma

Genellikle canlı oyun yayını yapmak isteyen kullanıcıların tercih ettiği Bigo Live Bilgisayardan Yayın Açma işlemini gerçekleştirebilmek için aşağıdaki adımları atlamadan uygulamanız gerekmektedir.

  • Öncelikle buraya tıklayarak Bigo Live Connector sayfasına giriş yapın.
  • Ardından karşınıza gelen ekrandan Download for Windows butonuna tıklayın.
  • Bu işlemin ardından indirme otomatik olarak başlayacaktır.
  • Daha sonra indirmiş olduğunuz Bigo Live Connector uygulamasını bilgisayarınıza yükleyin.
  • Daha sonra bu uygulamayı çift tıklayarak açın.
  • Eğer uygulama açılmıyorsa bilgisayar özellikleriniz ya da kurulu olan Windows sürümünüz uygun değildir.
  • Uygulamayı açtıktan sonra karışınıza gelen ekrandaki QR kodunu telefonunuzda bulunan Bigo Live uygulamasından taratın.
  • Ardından canlı yayını oluşturun ve uygulamadan Bigo kodunu oluşturun.
  • Bu kodu gerekli bölüme girdikten sonrasında canlı yayınınız başlayacaktır.

Yukarıdaki maddeleri atlamadan ve dikkatli bir şekilde uygulamanız durumunda canlı yayınız otomatik olarak başlayacaktır. Bigo Live uygulaması bilgisayar tarafından şimdilik yalnızca Windows 7-8 ve 10 için geçerlidir. Bunun dışında kalan Windows sürümleri Bigo live uygulaması ile uyumlu değildir. Bunun dışında kalan sürümlere sahipseniz ve uygulamayı bilgisayarınıza kurduysanız muhtemelen bir hata verecek ve bilgisayarınızda yayın açamayacaksınız. Bilgisayarınızda Bigo Live yayını açabilmek için yukarıda belirtilen Windows sürümlerinden birisini bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir.