DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:27

Bigo Live Sohbet Gizleme

Bigo Live Sohbet Gizleme

Günümüzde birçok gencin hayali internetten veya sosyal medya uygulamalarından para kazanmaktır. Böyle bir hayali veya amacı olan kullanıcıların tercih ettiği bazı uygulamalar ve platformlar mevcuttur. Bu uygulamalardan birisi de Bigo Live uygulamasıdır. Bigo Live uygulaması 18 yaşından büyük bütün bireylerin yayıncı olabilmesini sağlayan ve bu konuda kullanıcılarını destekleyen son derece kaliteli bir uygulamadır. Fakat her uygulamada olduğu gibi bu uygulamada da kuralları ihlal eden ve yayıncılara kötü sözler söyleyen, hakaretler eden ve onları rahatsız eden kimseler de bulunmaktadır. Bundan dolayı yayıncılar o kişiyi susturmayı veya sohbeti gizlemeyi tercih edebilmektedir. Bu yazımızda siz değerli kullanıcılar için Bigo Live Sohbet Gizleme konusunda bilgiler vermekte olacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan yazımıza başlayalım.

Bigo Live Sohbet Nasıl Gizlenir?

Bazı durumlarda yayınınızda yapılan sohbetin görünür olmasını istemezseniz. Bu istek kimi zaman kullanıcılardan gelmekteyken bazen de yayıncılardan gelmektedir. Aşağıda Bigo Live Sohbet Nasıl Gizlenir? Sorusu maddeler halinde cevaplanmıştır. Maddeleri atlamadan uygulamanız durumunda başarılı bir şekilde sohbeti gizleyebilirsiniz.

  • Öncelikle Bigo Live uygulamasına giriş yapın.
  • Ardından canlı yayın açma ekranına erişin.
  • Bu ekranda canlı yayın yaparken hangi özelliklerden yararlanıp hangi özelliklerden yararlanmayacağınızı seçebilirsiniz.
  • Bu noktada canlı sohbeti gizleyebilir veya tamamen kapatabilirsiniz.
  • Eğer canlı yayın sırasında sohbeti kapatmak isterseniz canlı yayın yaparken yayının ayarlar kısmına gelerek karşınıza gelen ekrandan sohbeti kapatabilir veya gizleyebilirsiniz.

Bigo Live uygulamasının giderek popülerleşmesi ve daha çok insana ulaşmasıyla birlikte birçok soru da peşinden gelmektedir. Bu soruların birçoğunun cevabı tarafımızca sizlere verilmektedir. Sizlere verilen maddeler hâlinde olan çözüm yollarını atlamadan ve dikkatli bir şekilde uygulamanız neticesinde birçok sorunun çözüm yoluna ulaşmış olursunuz. Günümüzde birçok gencin hayali ün sahibi olmak ve bu ün ile büyük gelirler elde etmektir. Bigo Live uygulaması bu tarz hayallere sahip olan kullanıcılar için bir gelir kaynağı olabilmektedir. Fakat yayın açarken dikkatli olmalı ve topluluk kurallarını ihlal etmemelisiniz. Aynı şekilde uygulamanın kullanıcısıyken de topluluk kurallarına riayet etmeniz gerekmektedir.