DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:10

Blitzcrank İtem Dizilimi – Blitzcrank İtem Build

Blitzcrank İtem Dizilimi – Blitzcrank İtem Build

            Dünya çapında bir üne sahip olan League of Legends oyunu ülkemizde de büyük bir ilgiyle karşılanmıştır. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen doğru zamanda ve doğru isteklere cevap veren güncellemeleri ve yenilikleri sayesinde popülerliğini yitirmek bir yana dursun daha da popüler ve daha çok oynana bir oyun hâline gelmiştir. İçinde barındırdığı yüzlerce farklı karakter ve bu karakterlere ait olan yüzlerce farklı ve enteresan hikâye sayesinde birçok oyuncunun merakını dürtmeyi başarmıştır. Bu dürtü sonucunda ana karakterlerini belirlemiş olan oyuncular, karakterlerinin hikâyelerini ve doğru item dizilimini arama yoluna başvurmuştur. Biz de bu noktada siz değerli oyunculara rehberlik etmek istememiz sonucunda Blitzcrank İtem Dizilimi – Blitzcrank İtem Build yazısını hazırladık. Bu yazımızda Blitzcrank karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından sık tercih edilen item dizilimini aktarmış bulunmaktayız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan siz değerli oyuncularımıza Blitzcrank karakterinin kıs hikayesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Blitzcrank

            Yok edilmesi hemen hemen imkânsız derecede olan, aşırı devasa ve bir o kadar öfke dolu olan bir robottur Blitzcrank. Bu robotun tasarlanma amacı çevreyi temiz tutmak olsa da kendi biçimini zaman içinde değiştirdi ve önüne gelen yaratıkları temizleyecek bir tarza büründü. Bunu keyfi yere yamamakta olan Blitzcrank, bu vahşiliğini sergilerken sıkı sıkıya bağlı olduğu dostlarını korumak niyetindedir.

Blitzcrank İtem

            Doğru item dizilimi ile gerçek anlamda bir makineye dönüşen Blitzcrank’ın oyuncular tarafından tercih edilen item dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.

  1. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu Çivili Zırh itemini alarak oyunlarına başlamaktadır.
  2. Bunun ardından Doğanın Kudreti itemini tercih etmektedirler.
  3. Sonrasında Kefaret itemini alarak devam eden oyuncular,
  4. Dördüncü sırada Mikael’in Lütfu itemini envanterlerine eklemektedirler.
  5. Hemen ardından Randuin’in Alameti itemi oyuncular tarafından tercih edilmektedir.
  6. Son olarak Anathema’nın Zincirleri itemini alan oyuncular item dizilimin sonlandırmaktadır.

Blitzcrank İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Unutmayın ki doğru item dizilimi ve doğru oynanış tarzı ile tüm karakterler bir şansı hak etmektedir. Şimdiden keyifli maçlar dileriz.