DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:09

Braum İtem Dizilimi – Braum İtem Build

Braum İtem Dizilimi – Braum İtem Build

            Dünya üzerinde aktif oyuncu sayısı olarak en çok oyuncuya ev sahipliği yapan League of Legends oyununun çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen yapımcı ekibin doğru hamleleri ve doğru zamanda getirmiş olduğu yenilikler sayesinde popülerliğini hâlâ korumaktadır. İçinde barındırmış olduğu yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait olan birbirinden farklı yüzlerce esrarengiz hikâye sayesinde oldukça ilgi çekici bir hâl almaktadır. Durum böyle olunca kendilerine main karakter belirleyen oyuncular bu karakterleri ile özleşebilmek adına karakterlerin hikâyelerini öğrenmek istemektedirler. Bu amaçla Braum İtem Dizilimi – Braum İtem Build başlıklı yazımızı yazmış bulunmaktayız. Bu yazının içerisinde hem Braum karakterinin kısa hikâyesi hem de Braum karakterinin oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilmekte olan item dizilimi yer almaktadır. Lafı daha fazla uzatamadan Braum karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

            Braum

            Oldukça büyük bir yüreğe sahip olan Braum, çelik gibi karın kasları sayesinde hürmet görmektedir. Büyük bir ormanı tek gecede yok edebilen, dağları tek yumruğu ile yıkabilen Braum adına birçok kahramanlık şarkısı bestelenmiştir. Yardıma muhtaç olanlara iyi yönüyle yaklaşan Braum herkese gerçek dostluğun ve saf iyiliğin ne demek olduğun göstermektedir. Fakat düşmanları için tam tersi ve azap dolu bir muamele gösteren Braum, karşısında durma cürreti gösteren her şeyi yerle bir etmektedir.

            Braum İtem

            Doğru rün dizilimi sayesinde oldukça güçlü bir karaktere dönüşen Braum’un oyuncular tarafından sık sık tercih edilmekte olan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Çoğu oyuncu ilk sırada Dağın Siperi itemini tercih ederek oyuna başlamaktadırlar.
  2. Sonrasında Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedirler.
  3. Hemen ardından Demir Solari’nin Broşu itemini satın almaktadırlar.
  4. Dördüncü sırada ise Zeke’nin Ahengi itemini envanterlerine eklemektedirler.
  5. Daha sonra Şövalyenin Adağı itemini tercih eden oyuncular,
  6. Son sırada Çivili Zırh itemini tercih ederek item dizilimin sonlandırmaktadırlar.

Braum İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibi yapıldığında farkı kendi gözlerinizle göreceksiniz. Unutmayın ki doğru bir item dizilimi ile oynanan karakterler tam performans göstermektedirler.