DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:58

Caitlyn Rün S13 – Caitlyn Rün Build

Caitlyn Rün S13 – Caitlyn Rün Build

Ülkemizde en çok oynanan oyunların başında hiç kuşkusuz Lol gelmektedir. Sağlam ekran grafikleri ve şampiyonların etkili rünleri oyuna olan talebi sürekli arttıran etmenlerin başında gelmektedir. Bunun yanında oyun yapımcılarının sürekli olarak oyunla ilgili güncelleştirme ve iyileştirmelere yer vermeleri de LOL’e olan ilginin daima yüksek kalmasına neden olmaktadır. Oyuncular güncelleştirmelerle gelen oyun içi iyileştirmeler ve karakter değişikliklerini büyük bir merakla takip etmektedir. Özellikle rünlerin incelenmesi ve hangi şampiyonun hangi ründe iyi olduğunun bilinmesi bir hayli önemlidir. Bizler de bu yazımızda sizin için Caitlyn Rün S13 – Caitlyn Rün Build konusundan bahsederek önemli noktalara değineceğiz. Ayrıca Caitlyn’nin ilgi çekici hikayesi de makalemizde sizler için açıklanıyor olacaktır. Şimdi gelin ilk olarak ilgi çekici bir hikayeye sahip olan Caitly’e bakalım.

Caityln

Caitlyn ile ilgili ilk bilinmesi gereken özellik barış gücünün en iyisi olduğudur. Piltover'ın en iyi nişancısı olarak şehri kurnaz suçlulardan arındırma konusunda rakipleriyle amansız mücadelelere giren usta şampiyon, Genellikle Vi ile birlikte göreve çıkmakta ve ortağının fevri doğasını engellemeyi tercih etmektedir. Caitlyn ayrıca türünün tek örneği olan bir hextech tüfeği taşımaktadır. Şampiyonumuzun en güçlü silahı ise Gelişim Şehri'nde iş tutacak kadar aptal kanunsuzlara özenle tuzak kurmasını sağlayan üstün zekâsı olarak akıllara gelmektedir.

Caitlyn Rünleri

  1. Caitlyn, isabet bazında incelendiğinde Pratik Zeka ve Ayağı çabuk özelliklerinin sırasıyla %99 ve % 68 oranında etkili olduğu görülmektedir.
  2. Ayrıca şampiyonun %90 oranında efsane kan özelliğine de sahip olması önemli rünlerdendir.
  3. Son Darbe ve ölümcül tempo rünleri de Caitlyn için isabet bazında değeri düşük ancak önemli rünlerdendir.
  4. Caitlyn, Büyücülük bazında incelendiğinde ise Mutlak Odak ve Yaklaşan Fırtına rünlerinin sırasıyla %88 ve %99 olduğu görülmektedir.
  5. Özellikle her 10 dakikada bir YG veya SG kazanılan Yaklaşan Fırtına şampiyonumuzun bu bağlamda öne çıkan rünlerindendir.

Bu yazımızda sizlere Caitlyn rünleri hakkında kısa bir bilgilendirme yaptık. Bundan sonra maçlara çıkmadan bu rünleri inceleyebilir ve daha keyifli karşılaşmalarda bulunabilirsiniz.