DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:07

Call of Duty Emulator Açılmıyor

Call of Duty Emulator Açılmıyor

Call of Duty ülkemizde en popüler oyunlardan biri olarak akıllara gelmektedir. Oyun 2000’li yılların başında bilgisayar için piyasaya sürüldüğünde büyük bir yankı uyandırmış ve neredeyse her sürümü satış rekorları kırmayı başarmıştır. Tarihi tüm gerçeklikleri gözler önüne sermesi ve II. Dünya Savaşı’ndan en güzel kesitleri kullanıcılara sunması onu bu alanda bir numara haline getirmiştir. Oyun bilgisayar alanında böylesine bir başarı yakalaması akabinde 2019 yılında mobile oyun sektörüne de girerek 50 milyar gibi inanılması zor bir indirilme rakamına ulaşmıştır. Oyunu mobile olarak oynayanlar ancak bilgisayarda bu keyfi almak isteyenler de farklı arayışlara yönelmişlerdir. Bu bağlamda emülatör kavramı ortaya çıkmıştır. Kısaca açıklamak gerekirse emülatör herhangi bir mobil oyunu telefon yerine bilgisayarda aynı şartlar altında oynamanızı sağlayan bir programdır. Oyuncular bazı durumlarda çok sık olmasa da Call of Duty Emulator Açılmıyor sorunu ile karşılaşabilmektedir. Biz de şimdi bu sorunun nedeni ve çözümünü sizlere kısaca aktarmaya çalışacağız.

Call of Duty Emülatör Hatası

  1. İlk olarak hangi emülatörün yüklü olduğuna bakılmaksızın belirtmiş olduğumuz işlemi yapmanız sorunu direkt çözmenizde size yardımcı olacaktır.
  2. Emalatöre yüklemiş olduğumuz Call of Duty Mobile uygulamasını kaldıralım.
  3. Uygulamalar sekmesinde iken F9 tuşuna basarak Browser yani tarayıcıya girelim
  4. Manuel olarak tarayıcınızı da açabilirsiniz ancak bu işlem ile Rar APK aratarak Uptodown üzerinden uygulamanın en son versiyonunu indirelim
  5. Rar APK adlı uygulama üzerinden “Android – OBB“ye gelelim ve “com.activation.callofduty.shooter” adlı klasörü bularak tamamen silelim
  6. Sonrasında Call of Duty Mobile APK uygulamasını browser yardımıyla indirelim
  7. İlgili klasörü OBB içerisine yapıştırmanız akabinde sorun tamamen hallolacaktır.

Görüldüğü üzere COD Mobile’ı bilgisayar üzerinden oynamak oldukça kolay ve zahmetsizdir. Bunun için bilgisayarınıza bir emülatör indirmeniz ve APK olarak COD uygulamasını kurmanız yeterli olacaktır. Eğer hata alıyorsanız yukarıda belirtmiş olduğumuz işlemleri yaparak Call of Duty Emülatör Hatasından kurtulabilirsiniz. Bu işlemi yapmadan önce emülatörü MeMu, ya da BlueStack gibi piyasanın bilinenlerinden indirmeniz de sizler açısından daha faydalı olacaktır.