DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:06

Call of Duty Mobile Ekran Ayarları

Call of Duty Mobile Ekran Ayarları

Call of Duty silahlı nişangâh oyunları içerisinde en gerçekçi grafiklere sahip uygulamaların başında gelmektedir. Oyunun sağlam grafikleri ve gerçekçi aksiyonları onu oyuncular arasında oldukça popüler hale getirmektedir. Hatta grafikleri yükselterek oyundan maksimum fayda sağlamayı amaçlayan kullanıcı sayısı da yadsınamayacak kadar fazladır. Oyunda kasma olmaması, FPS ayarının en ideal seviyelerde olmasına bağlıdır. Bizler bu yazımızda sizlere en yüksek grafik ayarları nasıl yapılır bundan bahsetmeyeceğiz. Bu yazımız en ideal grafik ve en ideal FPS ayarlarının nasıl olacağı yani elinizdeki telefonla Call of Duty en mükemmel ekran görüntüsüne nasıl kavuşur konusudur. Call of Duty Mobile Ekran Ayarları hakkında en ideal ipuçlarının yer aldığı makalemizi sizler için maddeleme yaparak belirtmiş bulunuyoruz.

Call of Duty Mobile Ekran Ayarları Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak Call of Duty Mobile uygulaması telefon üzerinden açılır ve ayarlar sekmesine girilir.
  2. Buradan üst sekmeler arasında geçiş yapılarak “ses ve grafikler” butonuna tıklanır
  3. Grafik kalitesi ALÇAK ya da ORTA olarak ayarlanır. Bu şekilde ayarlamamızın nedeni oyunun kasma yapmaması ve oyu anında telefonda ısınma meydana gelmemesidir.
  4. Kare hızı yani FPS değeri ise MAKSİMUM olarak ayarlanmalıdır.
  5. Burada Max seçeneğini işaretleyerek hem grafiği hem de kasma problemini ortadan kaldırmış oluyoruz
  6. Aynı zamanda alt kısımda yer alan “Alan Derinliği” açık olarak işaretlenmelidir
  7. Bu işlemleri yaptıktan sonra kaydet butonuna tıklayarak çıkış yapmalı ve sonrasında oyunu bir kez kapatıp açmalısınız

Görüldüğü üzere oyunun ekran ayarlarına girerek hepsini EN YÜKSEK KALİTE yapmak sorunu çözmemektedir. Oyunun kasmadan en yüksek performansı verebilmesi öncelikli amaçtır. Burada size tavsiyemiz 3. Maddede belirtmiş olduğumuz ekran kalitesini ilk olarak orta yapmanız ve oyunu o şekilde oynamayı denemenizdir. Eğer oyunda kasma ya da telefonda ısınma meydana geliyorsa bu ayarı tekrardan alçak olarak değiştirmek sizler için en iyisi olacaktır. Call of Duty Mobile Ekran Ayarları Nasıl Yapılır? konusu bu sayede çözüme kavuşmuş bulunmaktadır. En ideal ayarların telefonunuzun ısınmadığı ve kasmadığı ayarlar olduğunu unutmayın.