DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:08

Call of Duty Mobile Giriş Hatası

Call of Duty Mobile Giriş Hatası

Call of Duty 2019 yılında piyasaya sürülen ve çok kısa bir zamanda rekor bir indirilme sayısına ulaşmayı başarmış oyundur. Dönemin en iyi oyunlarından olan PUBG, Valorant ve Wolfteam gibi oyunları kısa sürede geride bırakan ve 50 milyon indirilme sayısını yakalayan COD Mobile geçmişte bilgisayar üzerinden hizmet vermiş olmasının da elbette meyvesini almıştır. Ancak oyunun mobil sürümlere yani telefonlara oldukça güzel şekilde entegre edilmesi bu alanda öncü olmasının en önemli sebebi olmuştur. Call of Duty de her oyun gibi bazı durumlarda sıkıntı çıkarabilmektedir. Bu sorunların en sık karşılaşılanı ise oyun ekibi tarafından kaynaklanmıyor olsa da Call of Duty Mobile Giriş Hatasıdır. Bu hata çoğu oyuncunun karşılaştığı ancak çözümü oldukça basit olan bir problemdir.

Call of Duty Mobile Giriş Yapamıyorum Hatası

  1. İlk olarak bu hatanın kaynaklanma sebebini açıklayarak maddeleme işlemine başlamak istiyoruz.
  2. Bu hatanın alınma sebebi oyuna VPN üzerinden bağlanmanızdır. VPN hesabı açık olduğunda bazı durumlarda sunucu sizi atabilmekte ve tekrardan girmeniz istenmektedir.
  3. Hatta şu anda VPN sunucuları ile farklı bir ülkeden giriyor gibi yaparak oyunu oynayabilmek mümkün değildir.
  4. Call of Duty ekibi VPN hesaplarını banlayarak oyuna bulunulan ülkeden girilmesi şartını getirmiştir.
  5. Siz telefonda belki farklı bir uygulamaya girmek için VPN açık tutuyorsunuz ancak sistem bunu gördüğü an sizin COD hesabınıza girmenizi engelleyecektir.
  6. O yüzden VPN kapatarak oyuna giriş yapmanız sorunu çözecektir.
  7. Eğer VPN kullanmadığınız halde bu hatayı alıyorsanız telefonu 1 kez uçak moduna alıp kapatarak giriş hatasını çözebilirsiniz.

 

Yukarıda yer alan adımları yerine getirdiğinizde Call of Duty Mobile Giriş Yapamıyorum Hatası tamamen ortadan kalkacaktır. Ancak bazı durumlarda VPN kullanılmadığı halde sistem hata vermektedir. Bu durumda telefonu resetlemek en doğru çözüm olacaktır. Eğer Call of Duty giremiyorsanız ilk olarak uçak moduna alıp kapatın. İkinci olarak telefonu kapatarak açın. Bu iki işlemde hala giriş hatası alıyorsanız oyunu silerek ön belliği sıfırlayın ve oyunu tekrar kurup giriş yapın. Sorun kendiliğinden hallolacaktır.