DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:35:46

Call of Duty Mobile Kadın Karakter Nasıl Alınır?

Call of Duty Mobile Kadın Karakter Nasıl Alınır?

Call of Duty Mobile Tencent Games ve TiMi Studios tarafından ortak olarak yapılan bir mobil oyundur. Bu oyun firmaları mobil oyun piyasasının lider iki firmasıdır dersek çok da büyük konuşmamız oluruz. Firmalar hakkında yapacağınız kısa bir araştırma sizlerin de bizim düşüncemize katılmanıza yardımcı olacağını düşünmekteyiz.

Oyun içinde birbirinden efsane birçok silah bulunmaktadır. Son derece gerçekçi tepkimeleri, grafikleri ve oynanış dinamikleri ile bu oyun diğer mobil oyunların her zaman bir adım önünde olmaktadır. Milyonlarca oyuncu sayısı söylediğimiz bu olumlu cümleleri doğrulamaktadır. Kullanıcı sayısından ziyade sahip olduğu oylamaların iyi olması gerçekten başarılı bir yapım olduğunu doğrulamaktadır. Hem Android hem de IOS tarafında oldukça sevilen bu oyunun türü FPS çatışma oyunu olarak geçmektedir. İçinde son derece fazla silah deseni, karakter ve harita bulunmaktadır. Özellikle harita ve çok sevilen karakterleri ön plana çıkmaktadır. Bundan dolayı oyuncular genellikle Call of Duty Mobile Kadın Karakter Nasıl Alınır sorusunun cevabını araştırmaktadır. Oyunda erkekler karakterler olduğu gibi kadın karakterler de bulunmaktadır. Yani CoD Mobile yapımcıları kadın oyuncuları da düşünmüş ve kadın karakterler tasarlamıştır. Üstelik bu karakterler son derece iyi tasarlanmış ve oyun içinde sırıtmayan karakterlerdir. Bir sonraki başlığa göz atarak ve maddeleri uygulayarak sizler de Call of Duty Mobile oyununda bulunan kadın karakterlere sahip olabilir ve kullanabilirsiniz.

Call of Duty Mobile Kadın Karakter Alma

Oyuncuların büyük bir çoğunluğu Call of Duty Mobile Kadın Karakter Alma yollarını araştırmaktadır. Bazen kadın oyuncular kendi cinsiyetinde bir karakteri yönetmek istediğinden dolayı, bazen ise erkekler klasik karakterlerden sıkıldığından dolayı kadın karakterleri tercih etmektedir. Aşağıdaki adımları uygulayarak kadın karaktere sahip olabilirsiniz:

  • Oyun içinde bulunan Pass sisteminde kadın karakterler dağıtılmaktadır.
  • Bu karakterlere sahip olabilmek için verilen görevleri tamamen yapmanız gerekmektedir.
  • Bu görevleri yapmadığınız takdirde yeni gelen sezonla birlikte önceki sezondaki karakter kaybolacaktır.
  • Bundan dolayı sizden istenen görevleri yapmanız gerekmektedir.
  • Görevler ile uğraşmak istemezseniz oyuna gerçek para yatırarak dilediğiniz karakteri satın alabilirsiniz.

Yukarıdaki adımları uygulayarak CoD mobile oyununda yalnızca kadın karakterleri değil dilediğiniz bütün karakterleri satın alabilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER