DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:24

Call Of Duty Mobile Tank Nasıl Alınır

Call Of Duty Mobile Tank Nasıl Alınır

Call of Duty Mobile, İOS ve Android telefonlarda oynanabilen en sevilen savaş oyunlarından biri olarak öne çıkmaktadır. Oyunun bölümleri ve gerçekçi grafikleri ona olan talebi de bir hayli arttırmaktadır. Oyunu telefonda oynayabilmek ve bölümleri geçebilmek ise bazı şartlarda oldukça zorlayıcı olabilmektedir. Genel olarak COD silahları ve ekipmanları oyuncular tarafından oldukça beğenilmektedir. Ancak oyuncuların neredeyse tamamının çok sevdiği bir ekipman varsa o da hiç kuşkusuz tanklardır. Karşınıza çıkacak bir tank sizi direkt öldürebilir ya da elinizde olan silahı etkisiz kılabilir. Bunun yanında sizde tank alabilir ve düşmanınıza korku salabilirsiniz. Peki, Call Of Duty Mobile Tank Nasıl Alınır? Bu zor iş işlem midir? Siz de oyun içinde tank nasıl alınır merak ediyorsanız makalemizin devamını okumanızı tavsiye ediyoruz.

Call Of Duty Tank Almak

  1. Başkasının kullandığı bir tankı alabilmek için ilk olarak onun tanktan inmesini sağlamalısınız.
  2. Bunun için elinizdeki roketlerle düşmanlarınızı korkutup tankı terk etmelerini sağlayabilirsiniz.
  3. Tankı alabilmek için oyuncuların en sık tercih ettiği yol ise nova gazı sayesinde gizlenmektir.
  4. Bunun için tank çevresinde bu gaz sayesinde gizlenin ve tankın çevresindeki tüm düşmanlarınızı ani bir şekilde saldırıp hızlıca öldürün.
  5. Bunun için el kolay yol el bombası kullanmak olsa da tercih tamamen size kalmıştır.
  6. Bizler en az 3 el bombası atarak ardından silahla bunu desteklemenizi ve tankı ele geçirmenizi tavsiye ediyoruz

Bir tanka sahip olmak özellikle Battle Royale da oldukça ekstrem bir özelliktir. Bir tankın gücü tabi ki herhangi bir silahla kıyaslanamayacak kadar yıkıcıdır. Ayrıca tank ile biraz pratik yaptığınızda bu son derece zevkli bir iştir. Siz de yukarıda belirtilen adımları uygulayarak tank alabilir ve düşmanlarınıza bu ölümcül araç ile korku salabilirsiniz. Tankı alabilmek için bir hayli uğraş göstermeniz gerektiğini ve aldıktan sonra kaptırmamak için belirli dönemlerde saldırılara maruz kalabileceğinizi de unutmayın. Ancak her ne olursa olsun tank her Call of Duty oyuncusunun oyunda en az bir kez deneyimlemesi gereken bir heyecandır.