DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:03

Call of Duty Mobile Tetik Tuşu

Call of Duty Mobile Tetik Tuşu

Call of Duty uzun yıllar boyunca bilgisayarda indirme rekorları kırdıktan sonra son yıllarda mobil sürümü ile de akıllara gelmektedir. Tüm serileri baştan sona sevilen bu oyun telefonlarda oynanabilir hale gelmesiyle yitirdiği popülerliğini tekrar kazanmıştır.  Çünkü 2022 yılı itibariyle artık telefon oyunları en az bilgisayar oyunları kadar oynanır hale gelmiştir. Bilgisayar ile sadece evimizde oyun oynayabilirken telefonla yolda, iş yerinde, otobüste ve çeşitli yerlerde oyun oynayabilir hale gelmiş durumdayız. Bunun farkına Varan Tencent Games'te Call of Duty'nin mobil sürümünü geliştirerek piyasaya sürmüştür. Call of Duty Mobile, oynanması oldukça kolay olan ve ayarları genel bir silahlı oyunla aynı olan oyundur. Ancak bazı tuşların işlevleri farklılık gösterebilmektedir ya da çeşitli aparatlarla geliştirilebilmektedir. Bunlardan bir tanesi de tetik tuşudur. Bu yazımızda sizlere Call of Duty mobil Tetik tuşu hakkında kısaca bilgilendirme yapacağız.

Call Of Duty Mobil Tetik

  1. İlk olarak tetik tuşu olmasa da Cod Mobile oynayabileceğiniz rahatlıkla söyleyebiliriz
  2. Tetik tuşu sadece oyuncuya daha güzel bir oyun deneyimi sunmaktadır.
  3. Bu yüzden tetik tuşuna hali hazırda oldukça fazla talep olmaktadır.
  4. Ufak bir aparat olan bu konsolun arasına telefonunuzu koyarsınız ve sonrasında sistemle entegre edersiniz
  5. Burada yeni nesil tetik tuşu için herhangi bir kurulum gerekmemektedir. Telefon direkt olarak eklenti modülünü tanıyacaktır.
  6. Bu tetik tuşu modelleri genellikle pro oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.
  7. Fiyatları 100 ₺’den başlamakta ve ürünün kalitesine göre 1000 ₺’ye kadar çıkabilmektedir.
  8. Ancak 100 ₺’ye satılan tetik tuşlarının da gayet güzel iş gördüğü bilinmektedir.

Görüldüğü üzere Call Of Duty Mobil Tetik tuşu kişilere gerçekten fayda sağlamaktadır. Bu olmadan d oyunu oldukça güzel oynayan gamerlar vardır. Ancak yeni başlayarak direkt bu aparat ile oyuna başlayan ve çok daha rahat bir oyun deneyimi yaşayan kiş sayısı da bir hayli fazladır. Siz de çoğu internet sitesinden kolayca edinilebilecek bu aparat ile Cod mobile tetik tuşu keyfini sürebilir ve oyunlarda daha başarılı olabilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER