DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:08

Camille İtem Dizilimi – Camille İtem Build

Camille İtem Dizilimi – Camille İtem Build

            Dünya üzerinde en aktif oyuncu kitlesine sahip olan ve moba oyunlarının zirvesinde yer almaktadır. Oyun içerisinde bulunan birbirinden farklı yüzlerce karakter, bu karakterlerin birbirinden farklı oynanış tarzı ve rolleri, aynı zamanda da bu karakterlere ait birbirinden ilginç yüzlerce hikâyesi oyunu daha da ilgi çekici bir hâle getirmektedir. Kendilerine ana karakter belirlemiş olan oyuncular karakterleriyle daha iyi özdeşleşmek için ve karakterlere daha iyi hâkim olabilmek için bu karakterlerin hikâyelerini öğrenmektedirler. Bunun yanında doğru item dizilimini de öğrenmek isteyen oyuncular için birçok yazı hazırlamış bulunmaktayız. Bu yazılardan biri de Camille İtem Dizilimi – Camille İtem Build başlıklı yazımızdır. Bu yazımızda siz değerli oyuncuları için Camille karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından sık sık tercih edilen item dizilimini anlatacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Camille karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

            Camille

            Kanunlar Camille için bir masal kadar gereksiz ve saçmalık doludur. Bu nedenle kanunların dışına çıkabilmek için baştan aşağı kendini silahlarla donatmıştır. Karşısına çıkan her şeyi yok etmeyi kafasına koymuştur. Bir istihbaratçı olan Camille mensubu olduğu çetenin işlerinin rayında gitmesinden sorumludur. Bu nedenle yoluna çıkan pürüzleri büyük bir sessizlik ve aynı zamanda büyük bir acımasızlıkla yok etmektedir.

            Camille İtem

            Zaten doğasında acımasızlık olan Camille karakterinin oyuncular tarafından tercih edilen item dizilimi sayesinde bu acımasızlığı en az iki katına çıkmakta ve oyunculara zevk dolu dakikalar yaşatmaktadır.

  1. Oyuncular genel olarak İlahsindiren itemi ile maçlarına başlamaktadırlar.
  2. Hemen ardından çoğu oyuncu Çelik Kaplamalı Çizme itemini satın almaktadırlar.
  3. Daha sonrasında Vahşi Hydra itemini envanterlerine eklemektedirler.
  4. Dördüncü sırada ise çoğu oyuncu Ölümün Dansı itemini kullanmaktadır.
  5. Sonrasında ise Malmortius’un Ağzu itemini tercih eden oyuncular,
  6. Son olarak Koruyucu Melek itemini alarak item dizilimini sonlandırmaktadırlar.

Doğru item dizilimi ve doğru oynanış tarzı ile her karakter bir şansı hak etmektedir. Camille İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Şimdiden iyi oyunlar dileriz.