DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:57

Camille Rün S13 – Camille Rün Build

Camille Rün S13 – Camille Rün Build

Lol, uzun yıllardır geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Oyundaki şampiyonların counterları ve rünleri oldukça farklı ve sıra dışıdır. Bu fark da gamerların oyuna olan bağlılığını daha da arttırmakta ve hatta şampiyonları bu bağlamlarda seçmelerine neden olmaktadır. Biz de bu yazımızda bu değişkenleri dikkate alarak çeşitli incelemelerde bulunacağız. İlk olarak Camille Rün S13 – Camille Rün Build konusuna değinerek karakterimizin imza rünleri ve bu rünlerin hangi oranda etkili olduğundan bahsedeceğiz. Sonrasında ise hangi rün daha etkili hangisi daha az etkili bu konuda gereken ayrıntılı bir istatistik incelemesi yapacağız. Son olarak ise şampiyonun öne çıkan özelliklerini sıralayarak makalemizi sonlandıracağız. Ancak ilk olarak gelin sevilen şampiyon Camille hakkında kısa bir geçmiş bilgilendirmesi yapalım.

Camille

Camille günümüzde kanunun sınırları dışında hareket edebilmek için tepeden tırnağa bir silaha dönüşmüş durumdadır. Kahramanımız Ferros Hanesi'nin baş istihbaratçısı ve Piltover ile arka bahçesi Zaun'daki ticari işlerin pürüzsüz bir şekilde yürüdüğünden emin olmakla görevlendirilmiş durumdadır. Düşmanları tarafından bile zarif ve seçkin bir ajan olarak tanımlanan Camille, bunun yanında beceriksizliğini hizaya getirilmesi gereken bir utanç kaynağı olarak görmektedir. Bunun yanında Camille'in hextech beden geliştirmesiyle üstünlük arayışı pek çok kimsenin bu şampiyon hakkında bir kadından çok makine olup olmadığını sorgulamasına sebep olmaktadır. Şampiyonumuz ayrıca kendi zekâsını taşıdığı bıçaklar kadar keskin olarak tanımlamaktadır.

Camille Rünleri

  1. Camille Azim bazında incelendiğinde Hortlağın pençesi rününün %100 seviyesinde etkili olduğu görülmektedir
  2. Bu mükemmel rünü %96 etki oranı ile Kalkan Darbesi takip etmektedir
  3. Ayrıca Camille için İkinci Şans, Aşırı Büyüme ve Gözü Kara rünleri de oldukça etkilidir.
  4. Camille ilham bazında incelendiğinde ise Sihirli Pabuçlar ve Peksimet Teslimatı ile akıllara gelmektedir.
  5. Ayrıca Kozmik Sezgi %28 gibi düşük bir oranda bile olsa Camille’nin önemli rünleri arasına girmeyi başarmış durumdadır.

Bu makalemizde sizlere sevilen Lol karakteri Camille rünlerinden bahsettik. Siz de yukarıda yer alan listeyi inceleyerek şampiyonun hangi rünleri daha etkili kolayca öğrenebilirsiniz