DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:08

Cassiopeia İtem Dizilimi – Cassiopeia İtem Build

            Cassiopeia İtem Dizilimi – Cassiopeia İtem Build

            Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen eskimek bilmeyen League of Legends oyunu, geliştirici ekibinin yapmış olduğu yerinde hamleler ve yenilikler sayesinde uzun yıllar boyunca oyun listelerinin zirvesinde yer alacak gibi durmaktadır. İçinde barındırmış olduğu birbirinden ilgi çekici, birbirinden enteresan ve birbirinden farklı olan yüzlerce karakter ve bu karakterlerin birbirinden enteresan yüzlerce hikâyesi sayesinde oyuncu kitlelerinde büyük bir merak uyandırmaktadır. Oyuna getirilen yeni karakterlerin de anında oyuncuların şikayetleri üzerine düzenlenmesi ve oyundaki diğer karakterlere adapte edilmesi de geliştirici ekibin takdir toplamasına neden olan başka güzel bir özelliktir. Main karakterlerini belirlemiş oyucuların büyük bir çoğunluğu bu karakterlerin hikâyelerini ve oyuncuların genel olarak oynadığı item dizilimini öğrenmek isterler. Bizler de siz değerli oyuncular için bu noktada rehber olacak Cassiopeia İtem Dizilimi – Cassiopeia İtem Build yazımızı yayınlamak istedik. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Cassiopeia karakterinin kısa hikâyesi ve bu karakterin oyuncular tarafından kullanılan item dizilimini anlatmaya başlayalım.

            Cassiopeia

            Başkalarının kötülüğünü sonlandırıp dünyası üzerinde sadece kendi borusunun ötmesini isteyen Cassiopeia, son derece ölümcül ve son korkunç bir yaratıktır. Mutlu bir ailenin en güzel kızı olduğu dönemlerde merakına yenik düşerek mahzen mezarlığına dolaşmaya giden Cassiopeia orada bulunan muhafızın onu ısırmasıyla iğrenç bir yaratığa dönüşmüştür. O günden beri karşısına çıkan yaratıkları iğrenç görüntüsü eşliğiyle yok etmeyi kafasına koymuştur ve bu yolda elinden gelen her şeyi yapmaktadır.

            Cassiopeia İtem

            Oyuncular tarafından Cassiopeia karakteri için sık sık kullanılan item dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.

  1. Çoğu oyuncu ilk sırada Liandry’nin Istırabı itemini tercih ederek maçlarına başlamaktadır.
  2. Daha sonra Başmelek Asası itemini tercih etmektedirler.
  3. Hemen ardından Rylai’nin Kristal Asası itemini kullanmaktadırlar.
  4. Dördüncü sırada Zhonya’nın Kumsaati itemini satın almaktadırlar.
  5. Sonrasında Hiçlik Değneği itemini envanterlerine eklemektedirler.
  6. Son olarak Rabadon’un Şapkası itemini tercih ederek dizilimi sonlandırmaktadırlar.

Cassiopeia İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Oyuncular genellikle bu dizilimi kullanmaktadırlar. Şimdiden herkese iyi oyunlar ve bol zaferler dileriz.