DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:07

Cho’Gath İtem Dizilimi – Cho’Gath İtem Build

            Cho’Gath İtem Dizilimi – Cho’Gath İtem Build

            Dünya üzerinde en sevilen ve en çok oyuncu sayısına sahip olan League of Legends oyununun çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen doğru zamanda ve doğru şekilde yapılan güncellemeler ve getirilen yenilikler sayesinde popülerliğini gün geçtikçe arttırmakta ve bünyesine yeni oyuncular katmaya devam etmektedir. İçinde barındırdığı yüzlerce farklı karakter ve bu karakterlere yazılmış olan yüzlerce farklı hikâye sayesinde daha da ilgi çekici bir hâl alan LoL oyunu, oyuncu kitlesi ile kurmuş olduğu bağ ile diğer firmaları kıskandırmaktadır. Oyuna eklenen yeni karakterleri oyuncularının istekleri üzerine diğer karakterlerle daha uyumlu bir hâle getiren yapımcı firma dengeleri kolay bir şekilde korumakta ve oyucu kitlesinin gönlünü bir kez daha fethetmektedir. Cho’Gath İtem Dizilimi – Cho’Gath İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Cho’Gath karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından tercih edilen item dizilimini göstereceğiz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Cho’Gath karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

            Cho’Gath

            Son derece acımasız ve son derece iğrenç bir görünüme sahip olan Cho’Gath, karşısına çıkan bütün canlıları yiyip tüketmek için can atmaktadır. Yediği her canlı sayesinde daha da güçlü ve daha da acımasız bir hâl alan Cho’Gath, büyümesine katkıda bulunmayan yaratıkları da büyük bir zevkle parçalara ayırmaktadır. Doyduğu zamanlarda ise karşısına çıkan yaratıkları şişlerden geçirip sonraki yemek vakti için bekletmektedir.

            Cho’Gath İtem

            Doğru bir item dizilim sayesinde ölümsüzlüğünü ikiye katlayan Cho’Gath için oyuncular tarafından tercih edilen item dizilimi aşağıda verildiği gibidir.

  1. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu ilk sırada Buzateşi Eldiven itemini tercih etmektedir.
  2. İkinci sırada oyuncular genellikle Çelik Kaplamalı Çizme itemini kullanmaktadır.
  3. Sonrasında Yaklaşan Kış itemini tercih etmektedirler.
  4. Çivili Zırh itemini ise 4. Sırada tercih etmektedirler.
  5. Daha sonra Doğanın Kudreti itemini satın almaktadırlar.
  6. Son olarak Donmuş Yürek itemini envanterlerine eklemektedirler.

Cho’Gath İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Şimdiden tüm oyunculara başarılar ve bol zaferler dileriz. İyi oyunlar.