DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:27

Cod Mobile Kaç Gb?

Cod Mobile Kaç Gb?

Call Of Duty, gerek kurgusu gerekse tarihi iyi analiz ettiği bölümleri ile oyuncuları kendisine hayran bırakmayı başarmış bir video uygulamasıdır. Oyunda gerçekçi sahneler canlandırılmakta ve o anda yaşanan tüm koşullar oyuncuya birebir yansıtılmaktadır. Örneğin oynanan oyun II. Dünya Savaşı’ndan bir sahneyi canlandırıyorsa kullanılan silahlar tüfek, tabanca ve lav silahları olacak. Ya da bir Normandiya Çıkartması sahnesini oynuyorsanız gerçekte gerçekleşen tüm olaylar bu oyunda da gerçekleştirilmektedir. Böylesine kaliteli bir oyunun mobile versiyonunun çıkmaması da tabi ki beklenemezdi. Oyun boyutu ve sistem gereksinimleri sebebiyle her telefonda maalesef oynanamamaktadır. Biz de sizlere Cod Mobile Kaç Gb sorusunun cevabını vererek telefonunuzda bu oyunu oynayıp oynayamayacağınız hakkında kısa bir bilgi vereceğiz.

Cod Mobile Kaç Gb Yer Kaplıyor

  • Telefonlar için özel bir sürümde yayınlanan COD toplam 2.3 GB boyuta sahip.
  • Bu da demek oluyor ki oyunu oynayabilmek için en az 2.5 GB telefon alanına sahip olmanız gerekiyor.
  • Çünkü direkt tam o kadarlık yer varsa oyun çeşitli kasılmalar yaşayacak ve gelecek ilk güncelleştirme de sistemde hata meydana gelecektir.
  • Bu yüzden eğer kullanmadığınız uygulamalar varsa silmenizi ve bu efsane oyuna yer açmanızı sonrasında ise indirme işlemi yapmanızı öneriyoruz.

Bu yazımızda Cod Mobile Kaç Gb Yer Kaplıyor sorusunu sizler için cevapladık. Eskiye nazaran düşünüldüğünde 2.3 GB gerçekten muazzam bir alana tekabül etmektedir. Ancak gelişen teknolojilerde artık bir bilgisayar hard diski kadar yere sahip olan telefonları da dikkate alırsak bu oldukça makul bir seviyede kalmaktadır. Ayrıca oyunu indirip ekran kalitesi ve grafikleri görenlerde oyunun bu boyuta değdiğini çok rahat anlamaktadır. Call Of Duty, telefonda çok fazla yer kaplamaması ve sıradan ortalama bir telefonda oynanabilmesi sebebiyle oldukça fazla tercih edilmektedir. Oyunun App ve Play store de 5 yıldız alması ve yorumların neredeyse tamamının olumlu olması da bunu kanıtlar niteliktedir. Siz de sadece 2.3 GB boyuta sahip Call Of Duty Mobile’ı telefonunuza indirerek uzun süredir listelerde bir numarada yer alan bu oyunu keyifle oynayabilirsiniz.