DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:26

Cod Mobile Tuş Ayarları

Cod Mobile Tuş Ayarları

Savaş ve silah içeren mobil oyunlarda belirli başlı tuşlar genellikle aynıdır. Call of Duty de bu oyunlardan biri olduğu için oyun tuşları aşağı yukarı benzerlik göstermektedir. Ancak kullanıcılar bazen kendilerine göre farklı ayarlar da yapabilmektedir. Her ne kadar oyuncuların kendilerini daha rahat hissettikleri ayarları bulunsa da ortalama olarak herkesin kullandığı belli başlı tuş ayarları bulunmaktadır. Gelin birlikte Cod Mobile Tuş Ayarlarına bir göz atalım. Oyuncular oyunu oynarken genellikle hızlı çalıştırma ve sabit r-fire tuşlarını açık tutmayı tercih etmektedirler. Ayrıca oyuncular bu ayarlarda genellikte aim assist i de açık tutmayı tercih etmektedirler.

Cod Mobile Tuş Ayarları Yapma

  1. Öncelikle Sprint duyarlılığı en ideal 65 seviyesinde olmalıdır.
  2. Sniper Scope hassasiyet ise 80 olarak ayarlanabilir
  3. 2 parmak ile oynuyorsanız sol tarafa yön sağ tarafa çömelme, bıçak ve silahlarınız yer almalıdır
  4. Eğer 3 parmak ile oynamayı tercih ediyorsanız ki bu azınlıktır bunun için yön tuşlarının üst bölmesine de şarjör yenileme gibi kısa yollar ekleyebilirsiniz.
  5. 3 parmakta sağ alt taraf tamamen boş kalmalı sol işaret parmağı ile sol yukarıdan ateş edilebilmektedir.
  6. Bu 2 parmağa göre biraz daha zor olsa da performansını yükseltmek isteyenler tarafından oldukça sık tercih edilmektedir.
  7. 4 parmak ayarında ise nişan alma tuşu sağ yukarıda yer almalıdır.
  8. Bu sayede nişan alıp sağ alttan veya sol yukarıdan ateş edebilmek mümkün olmaktadır.

Görüldüğü üzere 2,3 ve 4 parmak olmak üzere farklı çeşitlerde oyun tarzları bulunmaktadır. Genellikle 3 ve 4 parmak oynayanlar oyunda daha ileri seviyelerde olanlardır. Cod Mobile Tuş Ayarları Yapmak için yukarıdaki yönergeleri dikkate almak yeterli olacaktır. Siz de kendinizi geliştirmek istiyorsanız önce 2 parmaktan 3 e sonrasında ise 4 e geçmenizi öneriyoruz. Bu sayede hem farkında olmadan oyunda daha da hızlanacak hem de düşmandan hızlı hareket etmeye başlayacaksınız. Call of Duty oyununda en iyi ayarlarla siz de oyunu daha iyi oynadığınızı fark edeceksiniz.