DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:01

Corki İtem Dizilimi – Corki İtem Build

            Corki İtem Dizilimi – Corki İtem Build

            Dünya geneline yayılmış bir üne sahip olan League of Legends oyunu içinde barındırmış olduğu yüzlerce farklı karakter ve bu karakterlere ait olan inanılmaz ilgi çekici hikâyeleri sayesinde birçok oyuncunun ilgisini çekmektedir. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen doğru bir strateji ve zamanında gelen yenilikler sayesinde popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Kaybetmek bir yana dursun istikrarlı çalışmaları sayesinde her geçen gün bünyesine yeni oyuncular eklenmektedir. Oyuncular kendilerine main karakter seçtikleri zaman genellikle bu karakterlerin hikâyelerini ve item dizilimlerini merak etmektedirler. Çünkü bir karakterin neler yapabileceğini tam anlamıyla öğrenmek için doğru item dizilimi ve doğru strateji ile oynamak gerekmektedir. Biz de bu noktada devreye girerek siz değerli oyunculara LoL karakterlerinin hikâyelerini ve bu karakterlerin oyuncular tarafından tercih edilmekte olan item dizilimlerini anlatmaktayız. Corki İtem Dizilimi – Corki İtem Build başlıklı yazımızda ise Corki karakterinin kısa hikayesini ve bu karakterin oyuncular tarafından sık sık kullanılan item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Corki’nin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

            Corki

            Corki’yi Corki yapan şey gösterişli bıyıkları ve gökyüzüne olan aşkıdır. Gökyüzüne o kadar büyük bir aşk besliyordu ki zaman içinde yaşamış olduğu yerden göç ederek uçak malzemelerinin bolca bulunduğu bir şehre yerleşmiştir. Zaman içinde kendi uçağını tasarlayan ve bu tasarımı kendi elleriyle gerçeğe dönüştüren Corki, kendi şehrinin üstünde devriyeler atmakta ve karşısına çıkan düşmanları acımasızca yok etmektedir.

            Corki İtem

            Doğru item dizilimi ile pilotluk yeteneğini ikiye katlayabilen Corki’nin oyuncular tarafından tercih edilen item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Manaveren itemini tercih etmektedirler.
  2. İkinci sırada Sihirbaz Pabuçlarını tercih etmektedirler.
  3. Hemen ardından Luden’in Çığlığını tercih eden oyuncular,
  4. Dördüncü sırada Vahşi Hytra itemini kullanmaktadırlar.
  5. Daha sonra Gölgealev itemini tercih eden oyuncular,
  6. Son sırada Malmortius’un Ağzı itemini tercih ederek item dizilimini sonlandırmaktadırlar.

Corki İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Unutmayın ki doğru item dizilimi sayesinde tüm karakterler bir şansı hak eder. Şimdiden bol zaferler ve iyi oyunlar dileriz.