DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:11

Cs Go Güncelleme Notları

Cs go güncelleme notları, her güncelleme ile oyuna gelen yeni özellikleri gösterir. Bazen oyuncular oyunu güncellediklerinde nelerin değiştiğiniz anlayamaz. Bu durumda oyuncuların güncelleme notlarına bakması yeterlidir. Büyük güncellemelerin dışında neredeyse hissedilmeyecek kadar küçük güncellemeleri fark etmek oldukça zordur. Bu konuda oyun geliştiricileri bazı ufak sorunları çözmek adına güncelleme gerçekleştirebilmektedir.

Cs Go En Son Güncelleme ile Gelen Yenilikler

Cs Go en son 3 Aralık itibariyle son güncellenmesini yayınladı ve oyuna bir dizi yenilik getirdi.

Söz konusu yenilikler ise şöyle;

• Oynanış Değişiklikleri.

• Harita Değişiklikleri.

• Sistem Değişiklikleri.

• Operasyon Modu.

Özellikle oynanış değişiklikleri oyuncuları yakından ilgilendirdiğinden bilinmesi tavsiye edilmektedir. Cs Go Operasyon Modu Son güncelleme ile oyuna gelen operasyon modu, sadece operasyon biletine sahip olan oyuncular tarafından oynanabilecek. Bu modu tercih eden oyuncular çeşitli ödüller kazanabilecek.

Cs Go Sistem Güncellemesi

Cs Go ‘nun geliştiricileri haritalarda bulunan aşırı ayrıntıları kaldırarak daha dinamik ve göz yormayan bir harita sistemine gitti. Ayrıca harita içinde bulunan pürüzsüzleştirilmiş görsel deneyimi ve düşük çözünürlükte oyunu oynayan kullanıcılar için görsel netlik iyileştirmeleri getirdi. Cs Go Harita Güncellemesi Oyunda hali hazırda bulunan Casual ve Deatmach oyun modlarına Ancient, Engage ve Apollo modları eklendi. Ayrıca, Danger Zone oyun moduna Frostbite modu, Wingman oyun moduna Guard ve Elysion oyun modu eklendi

 Cs Go Oynanış Güncellemesi

Cs Go güncelleme notları ile Aralık itibariyle oldukça büyük yeniliklere imza attı. Söz konusu yenilikler arasında ise oynanış sistemini doğrudan etkileyen dinamik ping sistemi ve özelleştirilebilir sohbet çark modunu gösterebiliriz. Oynanış sistemini etkileyen bir diğer yenilik ise Broken Fang Premier modunun eklenmesidir. Bunun dışında Sohbet Tekerleği, Klavye ve Fare ayarlarının özelleştirme seçeneklerinin arttırıldığını da görüyoruz.

Vertigo Güncellemesi

Vertigo haritasında ki B alanında bulunan kutuların boşlukları kapatıldı. Ayrıca kutu tarafında bulunan rampa düzeyi sıfıra indirildi ve bazı ufak görsel hatalar düzeltildi. Chlorine Güncellemesi Hepimizin bildiği CT takımının karakterleri polis ajanları görünümünde bulunuyordu. Yeni gelen güncelleme ile CT ajanları, FBI karakterleri ile değiştirildi.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER