DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:00

Darius İtem Dizilimi – Darius İtem Build

            Darius İtem Dizilimi – Darius İtem Build

            Oyun dünyasının moba kategorisinin zirvesinde yer alan League of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen oyuncuların isteklerine kulak vermesi sayesinde popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Hatta gün geçtikçe oyuncu sayısında artış gözlemlenen LoL oyunu bu özelliği sayesinde muhtemelen uzun yıllar boyunca moba oyun kategorisinde zirvede kalacaktır. İçinde barındırmış olduğu yüzlerce farklı karakter ve bu karakterlerin her birine özel olarak yazılmış yüzlerce esrarengiz hikâye sayesinde oyuncuların ilgisini üzerine çekmeyi başarmıştır. Main karakterlerini belirlemiş olan oyuncular bu karakterlerinin hikâyelerini ve diğer oyuncular tarafından kullanılan item dizilimlerini merak ettiklerinden dolayı bir rehbere ihtiyaç duymaktadırlar. Bizler de siz değerli oyuncuların bu isteğine anında cevap verebilmek için bu karakterlerin hikâyelerini ve item dizilişlerini anlatmaktayız. Darius İtem Dizilimi – Darius İtem Build başlıklı yazımızda ise Darius karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılan item dizilişlerini anlatmış bulunmaktayız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Darius karakterinin kısa hikâyesini ve diğer oyuncular tarafından kullanılan item dizilişlerini anlatalım.

            Darius

            Aşırı öfkeli ve yenilmez bir savaş komutanı olan Darius, Noxus ordusunun yönetiminden sorumludur. En alt rütbelerden bu kademelere gelen Darius, karşısında durma cüreti bulan bütün düşmanlarını acımasızca ve büyük bir keyifle yok etmektedir. Elinde bulunan efsane baltası sayesinde bunu yaparken büyük bir keyif aldığı da cabası. Düşmanları da Darius’un öfkesinden haberdar olmalı ki hiçbiri ondan en ufak bir merhamet bile beklemiyor.

            Darius İtem

            Oyuncuların Darius için genel olarak kullandığı item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Üçlü Kuvvet itemini tercih etmektedirler.
  2. İkinci sırada Çelik Kaplamalı Çizme itemini satın almaktadırlar.
  3. Sonrasında Ölümün Dansı itemini kullanmaktadırlar.
  4. Dördüncü sırada ise Ölü Adamın Zırhı itemini seçmektedirler.
  5. Hemen ardından Doğanın Kudreti itemini envanterlerine eklemektedirler.
  6. Son olarak Sterak’ın Güvencesi itemini alarak dizilimi sonlandırmaktadırlar.

Darius İtem dizilimi maddeler halinde yukarıdaki gibidir. Unutmayın ki zafere giden yol doğru item diziliminden geçmektedir. Herkese iyi oyunlar ve bol zaferler dileriz.