DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:12

Dead by Daylight İncelemesi Nedir?

Dead by daylight bir tür korku ve gerilim türü olarak bilinen video oyunudur. Bu oyunu oynayan kişilerin detaylı bir şekilde oyunun içeriğini anlatması da dead by daylight incelemesi olarak geçer.

İnceleme Nasıl Olur?

İnceleme genel olarak herhangi bir film, dizi, oyun türü, teknolojik alet vb. türden sanat veya bilim konularının tüm yönleriyle ele alınıp karşı tarafa aktarılması olarak açıklanabilir. Dead by daylight incelemesi de aynı şekilde oyun sisteminin, karakterlerin vb detayların incelenip aktarılması şeklinde olur. Bu incelemeyi oyunu oynayan herkes yapabilmekte olup aynı zamanda bir takım hususlar da gerekmektedir.

Bu hususlar şu şekilde sıralanabilir;

• Oyunun mutlaka oynanması gerekir sadece fragman izleyerek inceleme yazmak pek doğru olmayacaktır.

• Oyunu oynarken tüm detaylara dikkat edilmeli ve ufak ayrıntılar gözden kaçırılmamalıdır.

• Görsel kullanmak incelemenizin anlaşılırlığını daha da kolaylaştıracaktır.

• Oyunda yer alan müzikleri dinleyip bunun dışında grafikleri de incelemeniz gerekir.

Yukarıda bahsedilen hususlar dikkate alındığında yazılan inceleme çok daha doğru olacaktır.

Dead By Daylight Nasıl Bir Oyun

Dead by daylight çoğunlukla korku ve gerilim ögelerine sahip olan rekabete dayalı bir oyundur. Bu oyunda amaç hayatta kalmak olup heyecanlı içeriği ile ön plana çıkar. 2016 yılında çıkmış olan bu oyun günümüze kadar oynanıp sevilen bir oyun olmakla birlikte ayrıca çoklu oyunculu özelliği ile arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz online bir oyundur.

Geliştiricileri Kimlerdir?

Dead by daylight Behaviour Digital Inc. tarafından geliştirilmiş bir video oyunu olup yayımcılığını ise Starbreeze Studios üstlenmiştir. Daha sonra geliştiriciler yayınlama hakkını tekrar üstlerine almışlardır. Bu oyun ilk olarak 14 Haziran 2016 tarihinde Windows için çıkmış olup Steam üzerinden satışa sürülmüştür. Oyunun çok fazla tutması üzerine oyun 2017 yılında konsola geçmiş, bir yıl kadar sonra Nintendo Switch’e ve oradan da 2020 yılının il aylarında mobilde çıkmıştır. Dead by daylight oldukça sevilen ve rağbet gören bir oyun olarak bilinir.

Oyunun Genel İçeriği

Dead by daylight bir hayatta kalma oyunu olarak geçer ve oyunda 5 oyuncu yer alır. Hiçbir oyuncu bot hesap olmamakla birlikte oyunculardan biri katil görevinde olup diğerlerini yakalamaya çalışır. Diğer dördü kaçarak hayatta kalmak için uğraşırlar. Aynı zamanda oyuna arkadaşlarınızla da girebilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER