DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:00

Diana İtem Dizilimi – Diana İtem Build

            Diana İtem Dizilimi – Diana İtem Build

            Dünya üzerinde en popüler moba strateji oyunlarından biri olan League of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu listenin en tepesinde yer almaktadır. Geliştirici ekibin oyuncuların isteklerine anında cevap vermesinin yanında doğru zamanda yapılan yenilikler ve güncellemeler sayesinde uzun yıllar daha yerini koruyacak gibi duruyor. Ayrıca içinde barındırmış olduğu birbirinden farklı ve birbirinden enteresan karakterlerin yanında bu karakterlere ait olan birbirinden ilginç hikayeler ile de oyuncuların büyük bir çoğunluğunun dikkatini çekmeyi başarmıştır. Öyle ki ana karakterlerini belirlemiş olan oyuncular bu karakterlerin hikâyeleri ve doğru item dizilimini öğrenmek istemektedirler. Bizler de bu noktada devreye girerek siz değerli LoL severlere bu bilgileri sunmaktayız. Diana İtem Dizilimi – Diana İtem Build başlıklı yazımızda sizler için Diana karakterinin hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini anlatacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Diana’nın kısa hikâyesini anlatarak işe başlayalım.

            Diana

            Elinde bulundurduğu hilâl şeklideki olan bıçağıyla karşısına çıkan her şeyi deşip biçen Diana, yasaklanmış bir din için savaşmaktadır. Üstünde bulundurduğu zırh karlı dağlarda adeta bir ay gibi parlamaktadır. Bu efsanevi zırhı sayesinde onu görenler adeta Ay’ın vücut bulmuş görmektedirler. Elinde bulundurduğu ölümcül silahı sayesinde durdurulamaz bir güce sahip olan Diana karşısına çıkan rakipleri yok etmekten hiç çekinmemekte.

            Diana İtem

            Doğru item dizilimi ile adeta ölümsüz bir kahramana dönüşen Diana’nın oyuncular arasında yaygın olarak kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular ilk sırada genellikle Nashor’un Dişi itemini almaktadırlar.
  2. Sonrasında Sihirbaz Pabuçları itemini tercih etmektedirler.
  3. Üçüncü sırada ise Günateşi Kalkanı itemini envanterlerine eklemektedirler.
  4. Hemen ardından Uğursuz Koruma itemini almaktadırlar.
  5. Beşinci sırada Zhonya’nın Kumsaati itemini satın almaktadırlar.
  6. Son olarak Gölgealev itemini alarak item dizilimini tamamlamaktadırlar.

Bir kahramanın tam performansını görmek istiyorsanız onu doğru item dizilimi ile oynamanız gerekmektedir. Ayrıca doğru item dizilimi olmadan zafer kazanmak neredeyse imkânsızdır. Diana İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Şimdiden başarılar dileriz.