DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:25

Dr. Mundo CT S13 - Dr. Mundo Counterları S13

Dr. Mundo CT S13 - Dr. Mundo Counterları S13

LoL, ülkemizde en sevilen oyunlardan biridir. Oyunun sağlam grafikleri ve ekran görüntüleri oyunculardan tam not almayı başarmış durumdadır. Aynı zamanda karakterlerin skilleri ve düşmanlara karşı kullandığı yönleri oyuncuların forumlarda oldukça tartıştığı konulardandır. Bu yüzden şampiyonların hangi karakterler karşısında zayıf hangileri karşısında güçlü olduğu oldukça önemlidir. Biz de bu yazımızda sizlere Dr. Mundo hakkında bilgiler vererek hangi karakterler karşısında zayıf olduğunu istatistiksel olarak açıklayacağız. Dr. Mundo CT S13 - Dr. Mundo Counterları S13 maddelemesi sonrasında maç başlamadan önce hangi şampiyonları seçebileceğiniz hakkında fikir sahibi olmanız kolaylaşacaktır.

Dr. Mundo

Dr. Mundo için oyuncuların en sevdiği ve kullandığı özellik Nereye İsterse Oraya Gider skilllidir. Yüksek miktarda can yenilenmesine sahip olan ve yeteneğin bekleme süresini azaltan bu özelliğin yanında mikroplu testere fırlattığı özellik de oldukça tercih edilmektedir.

Dr. Mundo Counterları

  1. Illaoi: Dr. Mundo bu şampiyon karşısında %28,23 ihtimalli bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %54,55 olarak hesaplanmıştır.
  2. Renekton: Dr. Mundo’nun Renekton karşısındaki koridor kazanma oranı %34,72 seviyesindedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %62,5 gibi oldukça yüksek bir seviyedir. Ancak Dr. Mundo koridor kazanma oranı düşüklüğü sebebi ile Renekton karşısında oldukça zayıftır.
  3. Yasuo: Dr. Mundo Yasuo karşısında %41,01 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu şampiyon karşısında bilinen maç kazanma oranı ise %52,54 seviyesindesir.
  4. Yorick: Karakterimizin Yorick karşısındaki koridor kazanma oranı %41,41’dir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %59,6 gibi oldukça yüksek bir ihtimaldir. Burada da tıpkı Renekton gibi karşısında zayıf kabul edilme sebebi koridor kazanma oranıdır.
  5. Sett: Mundo’nun Sett karşısındaki koridor kazanma oranı %42,12 iken maç kazanma oranı %52,83’dir.
  6. Riven: Dr. Mundo’nun Riven karşısındaki koridor kazanma oranının %42,81 olduğu bilinmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %58,99’dur.
  7. Garen: Mundo’nun Garen karşısındaki koridor kazanma oranı %42,96 iken maç kazanma oranının %45,51 olduğu bilinmektedir.

Görüldüğü üzere Dr. Mundo Counterları bu karakterin karşısında zayıf olduğu şampiyonları göstermektedir. Siz de listeye göz atarak Dr. Mundo hangi şampiyonlar karşısında zayıf öğrenebilirsiniz.