DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:55

Dr. Mundo Rün S13 – Dr. Mundo Rün Build

Dr. Mundo Rün S13 – Dr. Mundo Rün Build

Türkiye’de en çok tercih edilen oyunlardan biri Lol’dür. Bu oyun öylesine popülerdir ki bünyesinde bulunan 140 şampiyondan neredeyse tamamının özellikleri gamerlar tarafından bilinmektedir. Oyuncular öncelerde karakter özelliklerini oyun içinde keşfederken günümüzde ilk olarak bir ön araştırma yapma yolunu tercih etmektedirler. Çünkü yapılan araştırmalarda karakterin rünleri ve counterları ile yapılan maçların oldukça keyifli geçtiği ve oyuncuları zafere daha kolay ulaştırdığı görülmüştür. Biz de bu yazımızda ilk olarak sizlere sevilen şampiyon Dr. Mundo ile ilgili kısa bir bilgilendirme yapacağız. Dr. Mundo’nun ilgi çekici hikayesi sonrasında ise rünlerinden bahsederek son olarak konuyu Dr. Mundo Rün S13 – Dr. Mundo Rün Build noktasında kapatacağız. İlk olarak gelin Dr. Mundo için kısa bir değerlendirme yapalım.

Dr. Mundo

Dr. Mundo, diğer şampiyonlar nazarında kafayı yemiş, feci şekilde cinayete meyilli ve korkutucu biçimde mor bir yaratıktır. Hikâyesine göre şampiyonumuz Zaun halkının büyük bir bölümünü karanlık gecelerde eve kapanmaya zorlayan şeylerden biri olarak hafızalara kazınmıştır. Şu anda kendisini bir doktor olarak gören Mundo, bir zamanlar Zaun'un en meşhur akıl hastanesinde bir hasta olarak yatmaktaydı. Bunun devamında Dr. Mundo tüm personelini 'iyileştirmenin akabinde tedavi gördüğü koğuşlarda kendi hastanesini açarak tecrübe ettiği etik dışı ameliyatları taklit etmeye başlamasıyla gündeme gelmiştir. Devamında kendisini her enjeksiyonda daha da dehşet verici bir canavara dönüştüren kahramanımız şu anda düşmana korku salmaya devam ediyor.

Dr. Mundo Rünleri

  1. Dr Mundo’nun Azim bazında incelemesi yapıldığında Hortlağın Pençesi ve Tahrip özelliğinin oyuncular tarafından %100 tercih edildiği görülmektedir.
  2. İkinci Şans ve Aşırı Büyüme özellikleri ise İsabet bazında % 95’lik bir oranda tercih edilmektedir.
  3. Mundo İlham bazında incelendiğinde Sihirli Pabuçlar’ın ve Hızını Al özelliklerinin %95 oranında tercih edildiği görülmektedir.
  4. Görüldüğü üzere Dr. Mundo’nun hem Azim hem de İsabet bazındaki rünleri oldukça etkilidir.

Bu yazımızda sizlere Dr. Mundo rünlerinden bahsettik. Siz de rünleri önceden araştırıp hangi rünün hangi oranda tercih edildiği konusu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.