DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:31

Draven CT S13 - Draven Counterları S13

Draven CT S13 - Draven Counterları S13

Dünyanın en çok oynanan oyunlarının başında gelen LoL, ülkemizde de fazlaca oynanmaktadır. Bu yazımızın konusu, Draven'e karşı hangi şampiyonları alırsak rakibi alt etme ihtimalimiz artar üzerine olacaktır. Draven CT S13 - Draven Counterları S13 aldığınızda Draven'e karşı daha dirençli olacaksınız.

Draven

Eğer Draven'a rakipseniz baltalarını geri aldığınız esnada skillshootlarınız ile onu dürtmelisiniz. Yanınızda kitle kontrolü olan bir support olduğunda onun kendini göstermesi için de doğru zamandır. Draven'in baltası her şeyi. Baltası olmadığında oldukça güçsüz durumdadır. Ona saldırmak istediğinizde en uygun zaman baltasız olduğu zamandır. Pasifi vasıtasıyla çok yük kastığı zaman o kill almadan ormancıdan yardım istemeli ve kesmelisiniz. Aksi takdirde yüklü bir pasifi ile kill alırsa altın kazanır.

Draven Counterları

  1. Caitlyn
  2. Twitch
  3. Kog'Maw

Caitlyn: Hedefini kapana takıldığında tam kafadan vurma özelliği vardır. Silahını 1 saniyede kurar ve atışı rakiplerini deler geçer. İlk hedefe mermi daha sert gideceği için ilk rakip büyük hasar alır, diğerleri nispeten daha az hasar alır. Kapan kurma özeliği vardır. Rakip kapanın üzerine bastığında açığa çıkıyor. Aynı zamanda ağ fırlatan bir şampiyondur. Caitlyn iyi bir atıcıdır. Hedefe büyük bir hasar verebilecek kalitede iyi bir atış yapabilir. Rakipler de arkadaşlarını korumak amaçlı merminin önüne atlayabiliyor.

Twitch: Twitch hedefe hastalık bulaştıran ve rakipte büyük bir hasar bırakan bir herodur. Aynı zamanda kamuflaja bürünebilir. Böylelikle hareket hızı kazanıyor. Kamuflajdan çıktığı zaman da saldırı hızı kazanıyor. Rakibe zehir şişesi fırlatır ve bu şişe patlar. Rakip yavaşlar ve ölümcül bir zehre maruz kalır. Patlamalardan hastalık oluşturur ve rakiplerini zehirler. Bir arbaleti vardır ve uzaklardan ok fırlatır. Bu okun önüne çıkan tüm rakipler delik deşik olur.

Kog'Maw: Öldürüldükten 4 saniye sonra patlar ve rakibe bu yolla da hasar verebilir. Rakibine salgı fırlatır. Bu salgı hedefin zırh direncini düşürür ve çürütme etkisine sahiptir. Bu yetenekle de Kog'Maw ek olarak bir saldırı hızı kazanıyor. Rakibe bir salya bırakır. Bu salya üzerinden geçtiği hedefleri yavaşlatır ve onlara hasar verir.

Yukarıda bahsettiğimiz Draven Counterları'nı Draven'e karşı aldığınızda işiniz kolaylaşır ve rakibi alt etme ihtimaliniz artar.