DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:00

Draven İtem Dizilimi – Draven İtem Build

            Draven İtem Dizilimi – Draven İtem Build

            Dünya üzerinde büyük bir popülariteye sahip olan moba tarzı strateji oyunu olan League of Legends oyunu ülkemizde de büyük bir ilgi ile karşılanmıştır. Öyle ki geliştirici firma oyuna Türkçe dilini getirmekle yetinmeyip aynı zamanda karakterlerin seslendirmelerini bile yaptırmışlardır. İçinde barındırdığı yüzlerce farklı karakter ve bu karakterlere ait birbirinden enteresan ve birbirinden farklı hikâyeler sayesinde hem elinde bulunan oyuncuların heyecanını diri tutmayı başarmışlardır hem de bünyelerine yeni oyuncular katmışlardır. Biz de meraklıları için oyun içinde bulunan karakterlerin kısa hikâyelerini ve bu karakterlerin doğru item dizilimlerini LoL severlere anlatmaktayız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Draven İtem Dizilimi – Draven İtem Build başlıklı yazımıza başlayalım ve Draven karakterinin kısa hikâyesini anlatarak başlayalım. Ayrıca bu karakterin oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimini de sizler için yazımızda bulundurmaktayız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Draven’in hikâyesini anlatmaya başlayalım.

            Draven

            Kan akıtmanın hiçbir sorun teşkil etmediği bir yerde, arenada savaşırken kendini keşfeden Draven, elde etmiş olduğu güç ve bu gücün vermiş olduğu haz ile namını yaymaya devam etmektedir. Elinde bulundurduğu baltaları kullanma şekli ile oldukça büyük bir ilgi toplayan Draven, karşısına çıkan her şeyi büyük bir keyifle yok etmektedir.

            Draven İtem

            Doğru bir item dizilimi ile tam bir savaş makinesine dönüşen Draven karakterinin oyuncular tarafından sık sık kullanılan item dizilimi aşağıda verildiği gibidir.

  1. Oyuncular genellikle Canbiçen itemi ile oyunlarına başlamaktadır.

  2. Hemen ardından Savaşçı Çizmeleri itemini almaktadırlar.

  3. Üçüncü sırada Kararma itemini alarak maçlarına devam etmektedirler.

  4. Daha sonra Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini satın almaktadırlar.

  5. Sonrasında Ebedi Kılıç itemini satın alan oyuncular,

  6. Son olarak Bombardıman Topu itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadırlar.

Unutmayın ki oynamakta olduğunuz karakterin tam potansiyelini görmek istiyorsanız karakterinizin item dizilimini doğru şekilde yapmanız gerekmektedir. Doğru item dizilimi olmadan bütün karakterler güçsüz sayılabilmektedir. Bu denli önemli olan bir olayı atlamak yapacağınız en büyük yanlış olur. Şimdiden iyi oyunlar dileriz.