DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:10

Echoes Of An Elusive Age - Definitive Edition

Adı gibi uzun bir hikayeye sahip olan ve alanının(JRPG) önde gelen oyunlarından olan Echoes Of An Elusive Age -Definitive Edition, oyunculara birçok yenilik ve oyun seçeneği sunuyor. 100 saati aşkın bir ana hikayeye sahip olan oyun, 2017 yılında piyasaya çıkmış. Square Enix tarafından geliştirilen oyun, birçok oyuncu tarafından beğenilmiş olsa da, Japon tipi RPG oyunlarına ön yargısı olanların pek tercihi olmuyor. Bunun nedeniyse oyunun alışılagelmiş RPG oyunlarından farklı bir yapıya ve oynanışa sahip olması.

Oyun Hikayesi ve Başlangıç

Oyun başlangıcı birçok RPG oyunu gibi gizemli bir şekilde başlıyor. Erdrea adındaki dünyada, Dundrasil isimli bir krallıkta, küçük bir köyde başlayan oyun, kısa süren bir başlangıç hikayesine sahip. Hikaye; karakterimizin ailesi ile beraber canavarlardan kaçışı ile başlıyor ve ailesinin ölümü ile devam ediyor. Yaşamında tek kalan karakterimiz, ardından yaşlı bir adam ile yaşamaya başlıyor ve ilerleyen zamanlarda yaşlı adam, kahramanımızın gizemli güçlerinin farkına varıyor. Hikayenin başlangıç kısmının en sonunda ise, kahramanımızın üvey annesi bize itiraflarda bulunuyor ve bizim dünyayı kurtaracak olan Luminary isimli yegane kahraman olduğumuzu söylüyor. Sahip olduğumuz özel yetenekler ise, yaşımız gereği geleneksel olarak uygulanan yetenekler ile açığa çıkıyor. Devamında ise Heliodor’un kralına gidiyor ve maceraya atılıyoruz.

Echoes Of An Elusive Age'yi Diğerlerinden Ayıran Nokta Ne?

Oyunu diğer RPG oyunlardan ayıran en temel nokta, sunduğu 2D oynama imkanı. Bu özellik ile oyun, tüm hikaye boyunca 2D modda oynanabiliyor ve farklı bir oyun deneyimi yaşanabiliyor. Ayrıca sunduğu yan görevlerin çeşitliliği de, oyunu emsallerinden ayırıyor.

Demo Mod ve Diğer Ayrıcalıklar

10 saatlik oyun içeriğine ücretsiz erişim sağlayan Square Enix, bu sayede oyunu deneyimlemenize imkan tanıyor. Ayrıca oyunu satın almaya karar verirseniz, sıfırdan başlamanıza gerek kalmadan kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Hangi Platformlarda Oynanabiliyor?

İlk olarak Switch için piyasaya çıkan ve daha sonra diğer oyun platformlarına da eklenen Echoes Of An Elusive Age, bu sayede birçok farklı platformdan oyuncunun tercihi oluyor. Klasik bir oynanış hikayesine sahip olan oyun, diğer birçok RPG oyununda olduğu gibi epik unsurlar ve kahramanlık ögeleri içeriyor.

Oynanabilir platformlar ise şu şekilde;

• Nintendo Switch,

• Nintendo 3DS,

• Playstation 4

• Microsoft Windows,

• Xbox One.

Oyunu bu gibi platformlarda demo modu ile indirerek oynayabilir, devamında satın alabilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER