DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:33

Ekko CT S13 - Ekko Counterları S13

Ekko CT S13 - Ekko Counterları S13

Piyasaya çıkarıldığı ilk zamanlardan bu yana dünyada oldukça büyük bir kitle tarafından sevilen ve oynanan LoL oyunu, yıllar geçse de güncelliğini koruyacak ve oynanmaya devam edecek oyunlardan biri gibi gözüküyor. Bu yazımızın konusu Ekko Counterları. Bu counterlar sayesinde rakibe karşı daha dayanıklı olacaksınız. Ekko CT S13 - Ekko Counterları S13 alarak rakibi alt etmeniz daha da kolaylaşacaktır.

Ekko

Ona karşı oynadığınızda düşük can miktarında olduğu zaman ulti atacağını düşünüyorsanız eğer, tutuştur atabilirsiniz. Böylelikle canı azalacak. Ekkoyu ultisi olduğunda kule altı kesmeyin, muhtemelen Outplay eder. Düşük canıyla Zhonya bastığı zaman da Zhonya bitince ulti basar. Ultinin konumuna da dikkat etmelisiniz.

Ekko Counterları

  1. Kha'Zix
  2. Graves
  3. Kindred
  4. Diana
  5. Master Yi
  6. Shaco

Kha'Zix: Rakiplerinin içinden ekipten ayrı kalanları işaretliyor. Bazen rakip takım tarafından görülemeyen bir çardır. Bu da rakip için tehdittir. Rakibe yaptığı ilk saldırı rakibe büyü hasarı verir ve sonrasında bu da rakibini yavaşlatıyor. Kha'Zix rakibine dikenler atan bir şampiyondur. Zıplama özelliği de vardır ve bir bölgeye indiğinde oraya fiziki olarak hasar verebiliyor. Kanat geliştirme seçtiği zaman da menzili 200 birim artıyor. Ekko bu rakibe karşı koridoru %37,06 oranında kazanır.

Graves: Özgün özelliklere sahip tüfeğiyle rakibin ve hedefin içinden geçen 4 tane mermi fişekler. Böylelikle rakiplerini geri savurur. Hedef bölgesine sis bombası fırlatabilme özeliği var ve yarattığı sis bulutu görüşü ve menzili azaltır. Aynı zamanda Graves ileriye doğru atılarak zırh atışı kazanabilir. Ayrıca Graves patlayan bir fişek ateşler. Bu fişek de rakibe isabet ettiğinde patlar ve koni görünümünde hasar bırakır. Koridor kazanma oranı bu rakibe karşı da %41,14'tür.

Diana: Rakiplerini biçen bir çardır. Ortaya bir ay enerjisi çıkararak bölgeye büyü hasarı vermeye çalışır. Ayrıca üç tane küre oluşturur ve temas ederse patlar bu küreler. Bulunduğu bölgede de büyük bir hasar bırakır. Bu rakibe karşı da Ekko %43,41 ihtimalle koridor kazanır.

Ekko'ya karşı daha dirayetli kalmak ve etkili olmak isterseniz Ekko Counterları seçmek size ciddi ve büyük avantajlar sağlayacaktır.