DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:59

Ekko İtem Dizilimi – Ekko İtem Build

Ekko İtem Dizilimi – Ekko İtem Build

            Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen geliştirici ekibinin sıkı ve istikrarlı çalışması sonucunda popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Doğru zamanda yapılan yenilikler ve güncellemeler sayesinde hem bünyesinde bulunan oyuncuları elinde tutmayı hem de bünyesine yeni oyuncular katmayı başarmıştır. İçinde barındırdığı birbirinden enteresan, birbirinden gizemli yüzlerce karakter ve bu karakterlerin birbirinden enteresan yüzlerce hikâyesi sayesinde büyük bir oyuncu kitlesinin ilgisini çekmektedir. Öyle ki main karakterlerini belirlemiş olan oyuncular, bu karakterlerle özdeşleşebilmek için karakterlerin hikâyelerini öğrenmek istemektedir. Bizler de bu noktada devreye girerek hem sizlere oyun içindeki karakterlerin hikâyelerini aktarmaktayız hem de bu karakterlerin oyuncular tarafından kullanılan yaygın item dizilimini anlatmaktayız. Dilerseniz daha fazla uzatmadan Ekko İtem Dizilimi – Ekko İtem Build başlıklı yazımıza başlayalım. Ekko karakterinin kısa hikâyesini ve oyuncular tarafından kullanılan doğru item dizilimini öğrenmek isteyen oyuncuları aşağıya doğru alalım.

            Ekko

            Oldukça genç ve cesur olan Ekko, zamana dilediği gibi müdahale edebilme yeteneğine sahiptir. Kendi icadı olan zaman haplarını kullanarak zamanlar arasında gezmekte ve kendisi için en iyi zamanı bulmaktadır. Kendisini oldukça fazla düşünmekte olan Ekko, söz konusu dostları olduğu zaman kendisini ikinci plana atmaktadır. Ekko için imkânsız diye bir şey yoktur. Zoru hemen başarmakta imkânsız da oldukça kısa sürede tamamlanmaktadır.

            Ekko İtem

            Doğru item dizilimi sayesinde oldukça güçlü bir hâle bürünen Ekko karakterinin oyuncular tarafından kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu ilk sırada Hextech Füzekemer itemini almaktadır.
  2. İkinci sırada birçok oyuncu Sihirbaz Pabuçları itemini tercih etmektedirler.
  3. Sonrasında Lich Boğan itemini envanterlerine eklemektedirler.
  4. Hemen ardından Zhonya’nın Kumsaati itemini almaktadırlar.
  5. Beşinci sırada Gölgealev itemini alan oyuncular,
  6. Son olarak Rabadon’un Şapkası itemini alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Ekko İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Doğru itemi dizilimi olmadan hiçbir karakter tam performans veremez. Bu nedenle siz değerli oyunculara, oyuncular arasında en sık kullanılan item dizilimlerini aktarmaktayız. Şimdiden hepinize bol zaferler ve iyi oyunlar dileriz.