DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:55

Ekko Rün S13 – Ekko Rün Build

Ekko Rün S13 – Ekko Rün Build

Lol, farklı şampiyonları bünyesinde barındıran takım tabanlı bir rol yapma oyunudur. Lol, sadece takım olarak değil bireysel olarak da oynanabilmektedir. Ancak oyuncular genel olarak bu oyunu takım olarak oynamayı tercih etmekte ve şampiyon seçimlerini bu doğrultuda yapmaktadırlar. Her 2 seçimde şampiyonların farklı oranda tercih edilmesine neden olsa da bazı karakterler oyuncular arasında ister takım ister bireysel bazlı olsun daha popüler hale gelmiş durumdadır. Biz de bu yazımızda oldukça sık tercih edilen ve gerek counterları gerekse rünleri bir hayli etkili olan Ekko’yu inceleyeceğiz. Ekko Rün S13 – Ekko Rün Build konusunu incelerken ise bu şampiyon için hangi rünün hangi oranda tercih edildiğinden bahsediyor olacağız.

Ekko

Ekko, kendisini Zaun'un tekinsiz sokaklarından gelen yaman bir delikanlı olarak tanımlamaktadır. En büyük özelliği ise zamana istediği gibi müdahale ederek her türlü durumu lehine çevirmesi olarak bilinmektedir. Şampiyonumuz bunun yanında Kendi icadı olan Zaman Kapsülü'nü de etkili bir şekilde kullanarak gerçekliğin sonsuz ihtimallerinde keşfe çıkarak unutulmaz bir anı elde etmeye gayret etmektedir. Draven, özgürlüğüne bir hayli düşkün olsa bile dostlarının başı dara girdiğinde onları korumak için tüm her şeyi göze alarak savaşmaktadır. Bunun yanında Ekko dışarıdan gözlemlendiğinde her defasında imkânsızı ilk denemesinde başarmış bir kahraman izlenimi vermektedir.

Ekko Rünleri

  1. Ekko rünleri hâkimiyet bazında dikkate alındığında Ani Darbe rününün oyuncular tarafından %99 oranında tercih edildiği görülmektedir.
  2. Aynı hakimiyet bazında incelendiğinde Ekko’nun Gözyuvarı koleksiyonu rününün %95 oranında tercih edildiğini görüyoruz.
  3. Hazine Avcısı rünü ise İsabet bazında %89 gibi oldukça yüksek bir oranda seçilmektedir.
  4. Ekko, İlham bazında incelendiğinde ise Sihirli Pabuçlar rününün oyuncular tarafından %98 oranında tercih edildiği görülmektedir.
  5. Kozmik Sezgi özelliği ise İlham bazında bakıldığında tercihlerin sadece %50 oranında kaldığı bilinmektedir.

Bu yazımızda sizlere Ekko rünleri ile ilgili kısa bir bilgilendirme gerçekleştirdik. Bu şampiyon için hangi rün ne oranda tercih ediliyor merak edenler bu yazımızda paylaşılan bilgileri dikkatlice okuyarak fikir sahibi olabilirler.