DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:55

Evelyyn Rün S13 – Evelyyn Rün Build

 Evelyyn Rün S13 – Evelyyn Rün Build

Lol’ün en sevilen karakterlerinden biri hiç kuşkusuz Evelyyn’dir. Farklı görüntüsü ve sıra dışı hikayesi onu 140 karakter arasında oldukça popüler bir noktada konumlandırmaktadır. Biz de bu yazımızda sizlere Evelyyn hakkında kısa bir bilgilendirme yapacağız. Sevilen ve tercih edilen bu şampiyonun en çok hangi rünü tercih ediliyor ya da hikâyesi nedir soruları da bu yazımızda cevaplanıyor olacaktır. İlk olarak karakterin dikkat çeken hikâyesinden bahsedelim. Sonrasında ise Evelyyn Rün S13 – Evelyyn Rün Build konusuna değinerek bu şampiyon için en sık tercih edilen rünlerin oyuncular arasında ne denli popüler olduğuna bakalım.

Evelyyn

Runeterra'nın karanlık köşelerinde gizlenen Evelynn dur durak ara vermeden yeni kurbanlarını aramaktadır. Bulduğunda ise avını kendine, dişi bir insanın dolgun hatlı vücuduna benzettiği görünümüyle çekmekte ve onu ağına düşürmektedir. Tabi ki av Evelyyn’in cazibesine kapılır kapılmaz şampiyonumuz ona gerçek yüzünü göstermekte ve kurbanına inanması zor işkenceler yaparak onun acısıyla beslenmektedir. İşin daha da garibi ise Evelyyn için bu karşılaşmalar masum birer kaçamaktan ibaret olup hiçbir anlamı yoktur. Bu bağlamda şehvetin insanların başını nasıl belalara sokabileceği ve birini körlemesine arzulamanın ne gibi sonuçlara yol açabileceği de gözler önüne serilmektedir.

Evelyyn Rünleri

  1. Evelyyn rünleri Hâkimiyet bazında incelendiğinde Elektrik Ver ve Ani Darbe rünlerinin oyuncular tarafından %100 tercih edildiği görülmektedir.
  2. Aynı zamanda gene Hâkimiyet bazında bakıldığında Evelyyn, Gözyuvarı Koleksiyonu da %100’lük bir tercih edilme oranına sahiptir.
  3. Evelyyn, aynı diğer rünler gibi %97 oranında tercih edilen İnsafsız Avcı rünü ile de öne çıkmayı başarmış durumdadır.
  4. Karakterimizi İlham bazında incelediğimizde ise Sihirli Pabuçlar ve Kozmik Sezgi rünlerinin %100 yani her oyuncu tarafından tercih ediliyor olduğunu görüyoruz.

Bu yazımızda sizlere Evelyyn rünleri ile ilgili kısa bir bilgilendirme gerçekleştirdik. Yazımızda görüldüğü gibi Evelyy oyuncular tarafından sevilen ve rünlerinin çoğu %100 oranında tercih edilen bir şampiyondur. Siz de dilerseniz maçlara başlamadan önce en sık tercih edilen rünlere bakarak tercihlerinizi bu doğrultuda şekillendirebilirsiniz.