DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:58

Ezreal İtem Dizilimi – Ezreal İtem Build

            Ezreal İtem Dizilimi – Ezreal İtem Build

Oyun oynamak kimine göre ciddi bir uğraş, kimine göre vakit öldürmek için bir araçtır. Fakat League of Legends oyununun elinde bulundurduğu ve bünyesine kattığı yeni oyuncu kitlesi ile arasında özel bir bağ vardır. Oyuncular LoL oyununa eklenen karakterlerle özel bir bağ kurmaktadır. Oyundaki karakterleri adeta bir arkadaşı gibi görmektedirler. Yapımcılar da bunun farkına varmış olacaklar ki oyuna eklemiş oldukları yüzlerce birbirinden farklı, birbirinden güzel ve birbirinden gizemli karaktere yüzlerce farklı hikâye yazmışlardır. Karakterlere yazılan bu hikâyeler sayesinde büyük bir oyuncu kitlesinin ilgisini çekmeyi de başarmışlardır. Kimi oyuncular main karakter olarak seçmiş oldukları bu karakterlerin hikâyelerini karakterlerle bütünleşmek ve onları daha iyi oynamak için araştırmakta ve öğrenmektedirler. Bizler de bu noktada devreye girerek karakterlerin kısa hikâyelerini ve diğer oyuncular tarafından sıklıkla kullanılmakta olan item dizilimini anlatmaktayız. Ezreal İtem Dizilimi – Ezreal İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyunculara Ezreal karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimini aktarmakta olacağız.

            Ezreal

            Diğer adı kâşif olan Ezreal, diyar diyar gezerken elinde olmadan savaş yeteneklerini de geliştirmiştir. Yüzyıllardır kayıp olan mezarlıkları yeniden keşfediyor, karşısına çıkan yaratıklarla savaşıyor ve üzerine salınan lanetlerden kurtuluyor. Elinde bulundurduğu büyü gücü sayesinde bunları çoğu zaman hiç zorlanmadan yaparken, karşısına çıkanları yok etmeyi çoğu zaman işten bile saymamaktadır.

            Ezreal İtem

            Doğru bir item dizilimi ile rakip tanımayan Ezreal karakterinin oyuncular tarafından sıkça kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle Üçlü Kuvvet itemini satın alarak oyuna başlarlar.
  2. Bunun yanında Lonia Çizmeleri itemini satın almaktadırlar.
  3. Üçüncü sırada Manaveren itemini kullanan oyuncular,
  4. Dördüncü sırada Serylda’nın Garezi itemini almaktadırlar.
  5. Daha sonra Donmuş yürek itemini tercih etmektedirler.
  6. Son olarak Vahşi Hydra itemini alarak dizilimi bitirmektedirler.

Doğru item dizilimi olmadan zafer kazanmak sadece bir hayaldir. Hayalden öteye geçmek istiyorsanız doğru item dizilimi kullanmanız şarttır. Ezreal İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Başarılar dileriz.