DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:54

Fiora Rün S13 – Fiora Rün Build

Fiora Rün S13 – Fiora Rün Build

Uzun zamandır popülerliğini koruyan ve son yıllarda tekrardan kullanıcı sayısı artan Lol, 140 şampiyonu ile akıllara kazınmış muhteşem bir oyundur. Takım tabanlı olarak daha sık tercih edilse de Lol’ün bireysel mücadelelere de oldukça sık sahne olduğunu biliyoruz. Sadece bu yönüyle bile birçok ilgi çekici yanı bulunan rünün sevilen şampiyonu Fiora’da bu bağlamda tarafımızca incelenecektir. Sonrasında ise sizlere Fiora Rün S13 – Fiora Rün Build konusu hakkında bilgi vererek Fiora’nın oyuncular tarafından tercih edilmesi yüksek olan rünlerinden bahsedeceğiz. Ancak ilk olarak gelin Fiora’nın ilgi çeken hikâyesine bir göz atalım.

Fiora

Fiora, Valoran'ın en korkulan silahşoru olarak akıllara kazınmıştır. Bu şampiyon mavi çelikten kılıcının hızı kadar acımasızlığı ve keskin zekâsıyla da nam salmış durumdadır. . Demacia Krallığı'ndan Laurent Ailesi'nin özel bir üyesi olan bu kahraman savaşçı, neredeyse sonlarını getiren bir skandalın ardından kontrolü babasının elinden alarak ailesinin başına geçmeyi başarmıştır. Laurent Ailesi'nin itibarı beş paralık olsa da Fiora ailesinin şerefini ve Demacia'nın büyük aileleri arasındaki hak ettiği yerini geri kazanması için var gücüyle mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğini bildirmiştir.

Fiora Rünleri

  1. Fiora’ya Azim bazında bakıldığında Tahrip rünü %100 oranında tercih edilirken Hortlağın Pençesi’nin %99 oranla tercih edildiğini görüyoruz.
  2. Bunun yanında İkinci Şans %66 gibi ortalama bir oranla seçilirken Gözü kara rünü %45 seviyesinde tercih edilmektedir.
  3. Aşırı Büyüme rünü de Azim bazında oyuncular tarafından %38 oranında tercih edilmektedir.
  4. Fiora, İlham bazında ise %98 oranında tercih edilen Peksimet teslimatı ile öne çıkmaktadır.
  5. Aynı şampiyonun Sihirli Pabuçlar rünü %69 oranında tercih edilmektedir
  6. İlham bazında Fiora’nın Kozmik Sezgi rününün %30 oranında tercih edildiği görülmektedir.

Bu yazımızda sizlere oldukça sevilen Fiora karakteri hakkında genel bir bilgilendirme yaptık. Fiora, ilgi çeken öz geçmişi ile öne çıksa da asıl sevilen yönü %100 oranında tercih edilen rünleridir. Fiora rünleri dikkatle incelendiğinde görüyoruz ki kahramanımız oyuncular arasında bir hayli popüler ve rünleri de bir o kadar sık tercih ediliyor.