DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:53

Fizz Rün S13 – Fizz Rün Build

Fizz Rün S13 – Fizz Rün Build

Lol’ün sevilen karakterleri oldukça fazladır. Ancak bazı karakterler diğerlerinden daha fazla sevilmektedir. Bu Lol2ün doğal yapısında olan bir durumdur ve artık oyuncular arasında yadsınmamaktadır. Öncelik verilen ve tercih edilmesi yüksek olan bir şampiyona örnek vermek gerekirse bunların başında ise Fizz gelmektedir. İlgi çekici hikayesi ve rünlerin tercih edilme seviyesi Fizz’in sağlamlığını da kanıtlar niteliktedir. Bizler de bu yazımızda Fizz Rün S13 – Fizz Rün Build konusundan bahsederek sizlere bilgilendirme yapacağız ve sonrasında maddeler halinde rünlerin tercih edilme oranlarını paylaşacağız.

Fizz

Şampiyonumuz çevresinde “Bilgewater çevresindeki resiflerde yaşayan amfibi bir yordle” olarak bilinmektedir. Arada batıl inançlı kaptanların denize bıraktığı adakları bularak getirse de en gedikli denizciler bile Fizz ile ters düşmemeleri gerektiğini biliyorlar. Ayrıca onun hilebaz karakterini hafife alanların başına gelenlerin hikâyeleri de kulaktan kulağa yayılmış durumdadır. Sık sık kaprisli bir okyanus ruhuyla karıştırılan Fizz, derinliklerdeki devasa etçil canavarlara hükmedebilmekte ve onlara sözünü geçirebilmektedir. Bu imkânsız kahraman dost düşman ayırt etmeden önüne gelen herkesin kafasını karıştırmaktan adeta zevk almaktadır.

Fizz Rünleri

  1. Fizz Hakimiyet bazında bir incelemeye tabi tutulduğunda Elektrik Ver ve belden Aşağı rünlerinin oyuncular tarafından %100 tercih edildiği görülmektedir.
  2. Bunun yanında şampiyonun Zombi Totem özelliği de oyuncular arasında %100 tercih edilme oranına sahiptir.
  3. Hazine Avcısı rünü Fizz’in rünleri arasında tıpkı diğerleri gibi popüler olup bunun da tercih edilmesi %100’dür.
  4. Fizz, Azim bazında incelendiğinde İkinci Şans ve Gözü Kara rünlerinin de tıpkı diğerleri gibi %100 tercih edildiği gözlerden kaçmıyor.
  5. Her iki bazda da dikkate alındığında rünlerin Fizz bazında mükemmel seçimler olduğu görülmektedir.

Bu yazımızda görüldüğü gibi Fizz oyuncular arasında mükemmel bir seçimdir. Neredeyse her rününün %100 oranında tercih edilmesi Fizz’in ne kadar sık seçildiğini de gözler önüne sermektedir. Özellikle %100 oranında bir tercih edilmesi olan Fizz rünleri oyuncular arasında oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu sebeple seçimlerinizi yapmadan önce yukarıda ayrıntılarıyla vermiş olduğumuz rünleri incelemeniz önerilmektedir.