DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:28

Football Manager 2018

Football Manager 2018

Futbol birçok kişinin takip ettiği hatta oyunlarını zevkle oynadığı bir spor dalıdır. Bugün sizlere takım yönetmek, kulüp menajeri olarak takım sorunlarına, mali krizlere başa çıkmak gibi birçok göreviniz bulunmaktadır. Kulübünüzün eksiklerini göze alarak bunlara hamle yapmanız kulübünüzün itibarını arttırmanız gerekmektedir. Temeli sağlam olan ve her yıl yeni bir sürümü çıkan bu oyunun nasıl oynandığını ve birkaç ipuçları vereceğiz.

Şimdi Football Manager 2018 oyunundan biraz bahsedeceğiz.

Öncelik olarak yeni bir oyun başlattığınızda ülke seçimi yapmak zorundasınız. Ülke seçimi yaparak o ülkenin liglerini ve takımlarını görebilirsiniz. Seçim ekranından sonra kulübünüzü seçebilirsiniz. Seçtikten sonra kulüp başkanı ve asistanınızla toplantı yapabilirsiniz.

Oyunda taktikleri kendiniz belirleyebilirsiniz. Örneğin hücum futbolu taktiği, savunmaya dayalı stil olarak birçok stil belirleyebilirsiniz. Bu anlamda çok detaylı bir oyundur. Mevcut oyuncularınızı taktiğinize göre yerleştirdikten sonra eksik mevkilere oyuncu arama bölümünden stilinize uygun futbolcuyu alabilirsiniz. Tabii ki mali durumunuz ve verebileceğiniz maksimum maaş bütçesi dâhilinde…

Sürekli kötü sonuçlar alırsanız başkanınız tarafından kovulma riskiniz çok yüksek… Böyle anlarda takımınızla toplantı yaparak onların moralini düzeltebilirsiniz veya konuşma olumsuz sonuçlanırsa morallerini iyice berbat edebilirsiniz.  İstifa edip başka bir takımın başına geçebilirsiniz. Yeni geçeceğiniz takımdaki ekibi gönderebilirsiniz. Uzun yıllar çalıştığınız takımda efsane olabilirsiniz.

Kulüp personellerinizi kendiniz değiştirerek ekip kurabilirsiniz. Ekibinizden memnun değilseniz tazminatlarını ödeyerek kovabilirsiniz veya karşılıklı fesih edebilirsiniz.

Genç takımınızı yönetebilir, genç futbolcuları geliştirerek satışını yapabilirsiniz.

Maç anında 3d veya 2d gibi birçok kamera açısıyla oyuncularınızın nasıl oynadığını izleyebilirsiniz. Kötü oyuncularınızı değişikliğini yapabilirsiniz. Yorgun oyuncularınızı gözlemleyip değişikliğini yapabilirsiniz.

Antrenmana katılmayan, maç performansı düşük olan, sürekli kart gören futbolcularınıza uyarı verebilir veya maaş kesintisi ile cezalandırabilirsiniz.

Mali durum kötü gitmesi halinde teklif yapılan oyuncularınız gönderilebilir, başkan otomatik olarak yanıtlayabilir. Futbol direktörü ile çalışabilirsiniz. Genç transfer yapmasını isteyebilirsiniz. Sezon sonu sözleşmesi biten futbolcularınızla sözleşme imzalayabilir veya imzalamayabilirsiniz. Aynı şekilde başka takımların sözleşmesi biten futbolcularını takımınıza dâhil edebilirsiniz.

Bu gibi birçok detay oyunda düşünülmüştür. Bir haftalığına özel olarak 40 TL gibi bir fiyata steam mağazasından satın alabilirsiniz. Bu gibi birçok indirimli oyunları sitemizden bulabilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER