DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:57

Galio İtem Dizilimi – Galio İtem Build

Galio İtem Dizilimi – Galio İtem Build

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan League of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlâ dünyada en çok aktif oyuncu kitlesini elinde barındırmakta. Bu başarısının ardında bulunan geliştirici ekibin yapmış olduğu yerinde ve doğru yenilikler sayesinde hem elinde bulunan oyuncuların ilgisi diri tutulmakta hem de bünyelerine yeni oyuncular katmaktadırlar. Yapılan güncellemeler ile oyun dengesinin bozulması durumunda oyuncuların isteklerine anında yanıt vererek, oyuncuların gönlünde taht kurmayı başaran bu oyun aynı zamanda içinde bulundurduğu birbirinden farklı yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait yüzlerce hikâye sayesinde de büyük bir ilgi çekmektedir. Moba strateji oyunları kategorisinde hem oyun içi oynanış bakımından hem de grafik ve animasyon bakımından en iyi olan bu oyun hakkında birçok başlık açılmıştır. Galio İtem Dizilimi – Galio İtem Build başlığı da bu başlıklardan biridir. Dilerseniz yazımıza başlayalım ve Galio karakterinin kısa hikayesini ve bu karakterin oyuncular tarafından kullanılan item dizilimini sizlere aktaralım.

Galio

Devasa bir vücuda sahip olan Galio baştan aşağı taştan oluşmaktadır. Tam bir görev adamıdır ve saatlerce sıkılmadan nöbet tutabilmektedir. Hatta bazı zamanlar düşman saflarında olan yaratıkları durdurabilmek için yıllarca hareketsiz kaldığı olmaktadır. Hareket ettiği zamanlarda da yapmış olduğu kavga ve dövüşlerden alabildiğince keyif almaktadır. Tabii ki işi bittiği zaman tekrardan günlerce, aylarca bazen de yıllarca hareketsiz kalışına dönmektedir.

Galio İtem

Doğru bir item dizilimi ile tam bir taşa dönüşen Galio’nun item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle Hepbuz itemini alarak oyunlarına başlamaktadırlar.
  2. Sonrasında Sihirbaz Pabuçları itemini envanterlerine eklemektedirler.
  3. Üçüncü sırada Zhonya’nın Kumsaati itemini almaktadırlar.
  4. Daha sonra Uğursuz Koruma itemini tercih etmektedirler.
  5. Hemen ardından Morellonomikon itemini tercih etmektedirler.
  6. Son olarak Banshee’nin Duvağı itemini alan oyuncular item dizilimini sonlandırmaktadırlar.

Galio İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Oyuncular tarafından sık sık tercih edilen bu dizilim sayesinde oyundan aldığınız keyif iki katına çıkacaktır. Bunun yanında almış olduğunuz zaferler de bu keyfin daha da katlanmasını sağlayacaktır.