DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:53

Galio Rün S13 – Galio Rün Build

Galio Rün S13 – Galio Rün Build

Lol’de öne çıkan farklı karakterlerin olması onu oldukça sevilen bir oyun yapmaktadır. Bazı şampiyonlar counterları ve imza saldırı teknikleri ile öne çıkarken bazıları rünleri ile kendini ortaya çıkarmaktadır. Bazıları ise kullanıcılar arasındaki popülerliğini hem rünlerine hem de diğer çeşitli özelliklerine borçludur. Galio’da özellikleri farklı olan ve oyuncular arasında popülerliği ideal seviyelerde olan bir kahramandır. Biz de bu bağlamda sizlere Galio Rün S13 – Galio Rün Build konusundan bahsedeceğiz. Bu konu bittiğinde Galio’yu seçecekler onun hangi rününün oyuncular arasında daha fazla tercih edildiğini de öğrenmiş olacaklar.

Galio

Taştan dev lakaplı Galio Demacia şehrinin kapılarında hiç yorulmadan nöbet tutması ile bilinmektedir.  Düşman büyücüleri durdurmak amacıyla inşa edilmiş Galio'nun bazen yıllarca hareketsiz şekilde düşmanlarını beklediği ve onları etkisiz hale getirmeyi amaçladığı bilinmektedir. Güçlü büyülerin onu uyandırması ve harekete geçtiği zamanlarda bunu iyi değerlendirerek dövüşlerinden zevk almaya ve yurttaşlarını korumaya çalışması Galio’nun öne çıkan özelliklerindendir. Şampiyonun zaferleri her zaman biraz buruk olmaktadır. Sebebi ise yok ettiği büyünün aslen onu harekete geçiren şey olması ve kazandığı her savaşın onu yeniden hareketsiz kılmasıdır.

Galio Rünleri

  1. Galio, Hakimiyet bazında incelendiğinde Yırtıcı rününün oyuncular tarafından %100 oranında tercih edildiği görülmektedir.
  2. Aynı baz incelemesi ile Galio’nun kan tadı ve Zombi Totem rünlerinin ise %92 oranında tercih edildiğini görüyoruz.
  3. Galio hakimiyet bazında Gözyuvarı Koleksiyonu ise %56 oranında seçilmektedir.
  4. Şampiyonumuza Azim başlığı altında bir inceleem yaptığımızda ise İkinci Şans’ın %68 ile tercih edildiğini Gözü Kara’nın ise %60 gibi ortalama bir seviyede seçildiğini görmekteyiz.
  5. Şampiyonumuz için Aşırı Büyüme ise %36 oranında kabul görmektedir.

Bu yazımızda sizlere sevilen şampiyon Galio rünleri hakkında kısa bir bilgilendirme gerçekleştirdik. Bu karakterin oyuncular arasında oldukça popüler olması ve bazı rünlerin %100 oranında tercih edilmesi bir tesadüf değil aksine şampiyonun etkin kullanımından kaynaklanmaktadır. Bu sebeple maçlara başlamadan önce eğer Galio’yu seçecekseniz rünlerini bu yazımızdan incelemek ve seçimleri bu doğrultuda yapmak önemlidir.