DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:33

Gangplank CT S13 - Gangplank Counterları S13

Gangplank CT S13 - Gangplank Counterları S13

E-spor alanının ilerlemesine büyük etki eden League Of Legends oyunu, tüm dünyayı kasıp kavuran bir strateji oyunudur. Bu oyundaki şampiyonların karşılarına onları alt edecek daha uygun şampiyonlarla çıktığınızda oyunu ve oyundaki koridoru kazanma ihtimaliniz de artar. Gangplank CT S13 - Gangplank Counterları S13 aldığınız zaman rakibe karşı dayanıklı olacaksınız.

Gangplank

Gangplank'a rakipseniz koridorda rahat etmek için kendinize zırh alabilirsiniz. Gangplank'a doğru atılın ve tek canı kalmış olan fıçıya vurmalısınız. Fıçıları o patlatmadan siz patlattığınızda takas kasılır. Çalılar olduğu zaman da dikkatli olmalısınız. Çünkü Gangplank daha önceden çalılara yerleştirdiği fıçıları patlatabiliyor.

Gangplank Counterları

  1. Akshan
  2. İllaoi
  3. Aatrox
  4. Gragas
  5. Tahm Kench
  6. Sett

Akshan: Güçlü bir saldırıya sahiptir. Bumerangı vardır. Bu bumerang gittiği zaman da dönerken de düşmana hasar verebilir. İsabet ettiğinde menzili artan bir bumerangdır. Düşman Akshan'ın ekip arkadaşını katlettiğinde Akshan o rakibi işaretliyor ve bu rakibi alt ettiği zaman ekip arkadaşları dirilirler. Bunun yanı sıra Akshan bu durumda altın da kazanır. Akshan bir silaha da sahiptir. Akshan karşısında %42,02'lik bir koridor kazanma ihtimaline sahiptir Gangplank.

İllaoi: Dokunaçlar ortaya çıkarma özelliği vardır. Bu dokunaçlar da rakibe saldırır, rakipte fiziki bir hasar bırakır. İllaoi'yi de iyileştirebilirler rakibe hasar vererek. İllaoi rakibin üzerine saldırarak tokat atar ve fiziki hasar vermeye çalışır. İdolunü de yere vurur ve hasar alan bir şampiyon başına da bir tane dokunaç ortaya çıkmış olur. %46 oranında koridor kazanma oranı vardır Gangplank'ın bu rakibine karşı.

Aatrox: Aatrox devasa bir kılıca sahiptir ve bu kılıcı yere çarpar. Bu sayede düşman hasar alır. Eğer rakip şampiyon bu etki alanından çıkmadığı zaman orta tarafa doğru sürüklenerek tekrar hasar alıyor. Kılıcını 3 defa farklı bölgelere savurabilme özelliği vardır. Bu çar rakibe hasar verdiği zaman aynı zamanda iyileşiyor. Aatrox şeytani bir biçimde gözükebilir minyonlar bundan korkabilir. Aynı zamanda iyileşmesi, saldırı gücü de bu yolla artabilir. Bu rakibe karşı da Gangplank %46,83 oranıyla koridor kazanabilir.

Anlattığımız üzere sizler Gangplank Counterları'ndan birini alarak Gangplank'a karşı daha güçlü ve dayanıklı kalır, oyunu kazanma ihtimalinizi o oranda artırabilirsiniz.